Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 17:16

دلیل سفت شدن نان

دلیل سفت شدن نان

دلیل سفت شدن نان | چرا نان سفت می شود؟

شاید در هنگام پختن نان متوجه شوید که نان شما سفت شده است و به دنبال راهی برای پیشگیری این حالت هستید و یا علت سفت شدن نان را جویا هستند. به طور کلی دلایل مختلفی برای آن وجود دارد مانند:

- استفاده نکردن از مخمر

- به کارگیری آردهای سفید برای پخت نان

- به کارگیری آردی که گلوتن آن کم است.

- اگر آرد قارچ زده باشد در این صورت احتمال سفت شدن نان وجود دارد

- در صورتی که خمیر نان استراحت نکرده باشد نیز این حالت ممکن است به وجود بیاید. 

نظرات

  • علت آن افزودن مواد شیمیایی ملامین ب ارد میبا شد ولاغیر
  • رقیه رحیم زاده
    جمعه 3 خرداد 1398 - 14:13
    نان رمضان من سفت شده
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛‌ کارشناس شیرینی‌پزی: سفت شدن نان می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد که به برخی از آنها می‌پردازیم:
      1- تازه نبودن مایه خمیر و یا نداشتن تاریخ مصرف!
      2- چنانچه استراحت خمیر به اندازه کافی نباشد!
      3- اندازه‌گیری مواد لازم به درستی انجام نشود!
      4- دمای فر بیش از حد بالا باشد!

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟