تحريريه آشپزباشي
پیش غذا
در مهمانیها معمولا غذاهای خوبی تهیه می شود و البته هر سفره خوب مهمانی، پیش غذا لازم دارد.
شما چه مهمانی ساده در کنار خانواده خود داشته باشید و چه قرار باشد کنار دوستانتان یک عصرانه مختصر میل کنید، باید پیش غذای مناسبی تدارک ببینید.
البته قرار نیست پیش غذای بی نظیر و یا فوق العاده ای آماده کنید.
یک پیش غذای ساده و مختصر اما بسیار خوش طعم میتواند سفره غذایتان را دلپذیر کند.
نکاتی در مورد پیش غذاها
اگر مهمانیتان همراه با سرو غذا باشد و پیش غذای ساده در اندازههای کوچکی- مثلا خوراکیهای انگشتی- تدارک دیده اید، باید برای هر کس به تعداد 4 تا 6 عدد پیش غذا داشته باشید.
اما اگر مهمانیتان، صرفا همراه با نوشیدنی است، برای هر نفر 8 تا 10 عدد پیش غذا لازم است.
اگر در شرایطی مجبور به پذیرایی از مهمان هستید که نمیتوانید به موقع غذا درست کنید، میتوانید از پیش غذاهایی مانند پنیر، نان، بیسکویت و یا سبزیجات برش زده مانند خیار و گوجهفرنگی استفاده کنید.
حتی میتوانید در صورت داشتن اسفناج، بورانی اسفناج یا پیش غذاهایی شبیه به این که سریع آماده میشوند، درست کنید.
هنگام درست کردن پیش غذا و یا چیدن سبزیجات در بشقاب، به رنگ ها هم توجه کافی نشان دهید.
ترکیبی از خوراکی های قرمز، زرد و سبز، پیش غذایتان را زیباتر و اشتها برانگیزتر میکند تا زمانی که فقط یک نوع سبزی از یک رنگ در بشقاب بگذارید.
میتوانید از خود سبزیجات به عنوان ظرف حاوی پیش غذا استفاده کنید.
مثلا میتوان داخل فلفلهای دلمهای را خالی کرد و پیش غذای آماده شده را درون فلفل دلمه ای، که البته فلفل دلمهای یکی از مواد آن است، ریخت. پس از صرف غذا مجبور به شستن ظرفهای اضافی نخواهید بود.
اگر قرار است برای مهمانیتان، پیش غذا آماده کنید، روز قبل از مهمانی، یخچال را تمیز و خالی کنید و به اندازه کافی برای پیش غذاها جا بازکنید.
حتی اگر به فضای بیشتری احتیاج داشتید، میتوانید از یخدان استفاده کنید.