Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 28 دی 1399 - 22:34

آموزش روکش براق کیک آینه ای

8 0

مواد لازم: ۲۰۰ گرم شیر عسل ۳۰۰ گرم شکر ۱/۲ پیمانه گلوکز ۱۵۰ گرم آب ۳۵۰ گرم شکلات سفید خرد شده ۱۹ گرم پودر ژله بیرنگ رنگ خوراکی ژله ای مورد علاقه

برچسب ها: کیک، کیک فرانسوی، روکش آینه ای کیک، کیک آینه ای، روکش براق کیک تعداد بازديد: 8 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر