Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 13:19

طرز تهیه شیر عسلی

308 0

مواد لازم

شکر: ۱ پیمانه

شیر خشک: یک و نیم پیمانه

کره هم‌دمای محیط: ۲۵ گرم

آب: نصف پیمانه

میزان: ۴۰۰ گرم

زمان پخت: ۱۰ دقیقه

طرز تهیه شیر عسلی

یک پیمانه شکر را داخل شیر دوش بریزید و سپس نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید و اجازه دهید تا شکر و آب به جوش بیاید. زمانی که به جوش آمد، شعله را خاموش کنید و بگذارید تا از حرارت بیفتد.

زمانی که شهد کمی از حرارت افتاد، آن را داخل مخلوط‌کن بریزید و یک و نیم پیمانه شیر خشک قنادی (یا شیر خشک نیدو که شور نباشد) را به آن اضافه کنید. به اندازه ۲۵ گرم کره‌ی هم‌دمای محیط را نیز به آن اضافه کنید و همه‌ی مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شود و به غلظت مناسب و دلخواه برسید.

اگر شیر عسلی غلظت لازم را نداشت، می‌توانید مقداری شیرخشک به آن اضافه کنید.

شیر عسلی را به درون ظرف دلخواه ریخته و درون یخچال نگهداری کنید.

برچسب ها: دسر، شیرعسلی، طرز تهیه شیرعسلی تعداد بازديد: 308 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر