مواد لازم
شکر: ۱ پیمانه
شیر خشک: یک و نیم پیمانه
کره همدمای محیط: ۲۵ گرم
آب: نصف پیمانه
میزان: ۴۰۰ گرم
زمان پخت: ۱۰ دقیقه
طرز تهیه شیر عسلی
یک پیمانه شکر را داخل شیر دوش بریزید و سپس نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید و اجازه دهید تا شکر و آب به جوش بیاید. زمانی که به جوش آمد، شعله را خاموش کنید و بگذارید تا از حرارت بیفتد.
زمانی که شهد کمی از حرارت افتاد، آن را داخل مخلوطکن بریزید و یک و نیم پیمانه شیر خشک قنادی (یا شیر خشک نیدو که شور نباشد) را به آن اضافه کنید. به اندازه ۲۵ گرم کرهی همدمای محیط را نیز به آن اضافه کنید و همهی مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شود و به غلظت مناسب و دلخواه برسید.
اگر شیر عسلی غلظت لازم را نداشت، میتوانید مقداری شیرخشک به آن اضافه کنید.
شیر عسلی را به درون ظرف دلخواه ریخته و درون یخچال نگهداری کنید.