ماهی شکم پر یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین غذاهاییه که میتونیم سر سفره هامون داشته باشیم و برای داخل شکم ماهی هم میتونیم از مواد مختلفی استفاده کنیم که من امروز میخوام به روش شمالی درستش کنم، ولی شما میتونین سبزیهای شمالیش رو حذف کنید و به دلخواه از هر سبزی معطری برای خوشمزه تر شدنش بهره ببرید️ مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر: ماهی درسته یک عدد گردو آسیاب شده نصف لیوان پیاز یک عدد سیر سه حبه رب انار دو قاشق غذاخوری سبزی خرد شده ۴ قاشق غذاخوری (شامل جعفری و گشنیز و شنبلیله) خالیوش و چوچاق و نعناع خشک از هرکدوم یک قاشق چایخوری سر پر نارنج یک عدد نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر. اول ماهی رو پاک و تمیز میکنیم و بعد همه جاش رو به نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر و آب نارنج آغشته میکنیم و میذاریم یک ساعت استراحت کنه. توی این مدت پیاز رو تفت میدیم و طلایی که شد سیر رندیده رو هم بهش اضافه میکنیم و سبزی های خرد شده رو هم اضافه میکنیم و سرخشون میکنیم، بعد گردو رو هم در حدی که داغ شه تفت میدیم و رب انار و سبزی های خشک رو هم اضافه میکنیم و همه شون رو که با هم تفت دادیم، نمک و فلفل بهش میزنیم و مواد داخل شکم ماهی مون آماده س... حالا شکم ماهی رو پر میکنیم و خوب میدوزیمش تا مواد موقع پختن بیرون نریزه. بعد سینی فر رو چرب میکنیم، کف اش پیاز میچینیم و ماهی رو میذاریم روش و میذاریمش توی فر که با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه الی یک ساعت بپزه و سرخ شه. برای پختن ماهی روش های مختلفی وجود داره، مثلاً هم میتونین روی گاز و توی ماهیتابه سرخش کنین، هم میتونین داخل فر با فویل بپوشونینش؛ ولی به نظر من وقتی درش باز باشه بهتر میپزه و سرخ میشه. در حین پخت میتونین روی ماهی رو هم کمی چرب کنین تا خوشمزه تر بشه اکثر رشتی ها معتقدن که ماهی سفید رو فقط باید با نمک و فلفل سرخ کرد و طعم واقعیش رو چشید.