تزئین آناناس برای میز دسر | تزئین میوه
مواد لازم:
آناناس 1 عدد
خرمالو 2 عدد
كیوی 2 عدد
ابتدا آناناس را از وسط نصف كنید . بعد هر نیمه را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید؛ طوری كه برگهای آناناس از آن جدا نشود. حال با یك برش افقی از پائین برگ تا انتهای آناناس، قسمت چوبی و سفت میوه را جدا سازید، سپس چاقو را به صورت افقی از زیر پوست آناناس فرو ببرید و میوه را از پوستش جدا كنید. اكنون در همان حالت، آناناس را ثابت نگه دارید و به صورت عمودی با قطر 1 سانتیمتر میوه جدا شده را تكهتكه كنید. آنگاه به صورت یك در میان، تكههای آناناس را به طرفین هل دهید. حالا بین تكهها، فضاهای خالی ایجاد میشود. این فضاهای خالی را، میباید با تكههای كیوی و خرمالو- كه به شكل مكعب مستطیل بریدهاید- پر كنید.