ساختن مرغابی از خربزه
ابتدا كل خربزه را پوست بگیرید. سپس از قسمت انتهای خربزه برشی ایجاد كنید (به شكلی كه خربزه به راحتی و در زاویهی مناسب بایستد).
سپس به وسیلهی چاقو از قسمت سر و گردن و سینه شروع به برش زدن كنید. در قسمت دوم، بالها را از قسمت نوك «روبهروی منقار مرغابی با فاصلهی معین» شروع كنید و پرها را به صورت هفت و هشت و مورب به سمت پائین ادامه دهید. سپس قرینهی همان بال را در سمت دیگر خربزه ایجاد نمائید. پس از نمایان شدن خطهای جداكننده، قسمت اضافه را از كل كار خارج كنید.
حال به قسمت دُم مرغابی میرسید. سعی كنید دم مرغابی را به صورت پرهای سوزنی شكل درآورید. در هر دور بین برشهای اول را خالی كنید. این كار را تا پائین قسمت انتهای خربزه ادامه دهید. سپس روی سطح كار را با سلیقه و نظم، مطابق برشهایی كه در گذشته آموختهاید، حكاكی كنید. برای رنگآمیزی میتوانید از چغندر استفاده نمائید.