آشپزباشی - افسانه ظروفی
با توجه به درخواست بسیاری از شما همراهان صمیمی و همیشگی در خصوص آشنائی با اصطلاحات تخصصی و بینالمللی در حرفهی آشپزی و شیرینیپزی مطالب آمده در ذیل به این موضوع اختصاص دارد.
grater
ابزاری است که برای رنده کردن مواد غذائی مورد استفاده قرار میگیرد.
grease,to
چرب کردن انواع قالب، سینی و یا کاغذ روغنی و فویل، به منظور نچسبیدن مواد غذائی به ظرف
green coffee bean
دانه قهوه قبل از برشته شدن
green curry past
خمیر کاری که در سبک غذایی تایلند مورد مصرف قرار میگیرد. این خمیر از ترکیب و پوره کردن سیر، لمون گرس، دانه گشنیز، زیره، موسیر، فلفل چیلی، فلفل سیاه، نمک و پوست لیمو تهیه میشود.
green fig
انجیر سبز
greengage
نوعی آلوی شیرین و کهربایی رنگ است.
green onion
پیازچه
green peppercorns
دانه سبز رنگ نوعی فلفل است که معمولا در سرکه نگهداری میشود و یا به صورت تازه به فروش میرسد.
greens
نام عمومی برای سبزیهای دارای برگ سبز است که هم به صورت پخته و هم به شکل خام مصرف میشود.
green salad
سالاد سبز است که از مخلوط انواع سبزی خام همچون کاهو، برگ ریحان، اسفناج و غیره تهیه میشود.
green sauce
سس سبز رنگی است که از بخارپز کردن و پوره کردن سبزیهایی چون اسفناج، ترخون، پیازچه و شاهی تهیه میشود و بعد آن را با سس مایونز مخلوط میکنند.
green tea
چای سبز
green tomatoes
گوجه فرنگی نرسیده و سبز رنگی است که بیشتر در تهیه ترشی و چاتنی مورد مصرف قرار میگیرد.
green walnuts
گردوی نرسیده و سبزرنگ است که از آن برای تهیه ترشی و یا مربا استفاده میکنند.
grenadine
تارت شیرینی است که از ترکیب میوههای قرمز و آب انار تهیه میشود.
griddle
صفحه ضخیم و تخت فلزی است (معمولا از جنس چدن) که برای پخت انواع پنکیک و گوشت و غیره به کار گرفته میشود.
griddle cakes
به انواع نان اسکن که بر روی صفحه چدنی داغ (gridde) طبخ میشود، میگویند.