Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 17:28

طرز تهیه ادویه قورمه سبزی

طرز تهیه ادویه قورمه سبزی

ورمه سبزی یکی از خوشمره ترین غذاهای سنتی ما ایرانیان است. در این مقاله به شما طرز تهیه ادویه مخصوص قورمه سبزی را آموزش می دهیم که می تواند طعم قورمه سبزی شما را فوق العاده کند

ترکیبات ادویه قورمه سبزی

پودر غوره:  ۲ قاشق غذاخوری

پودر گل محمدی: در صورت تمایل مقدار کم

زردچوبه: یک قاشق غذاخوری

پودر فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری

پودر رازیانه: یک قاشق غذاخوری

تره خشک:  ۲ قاشق غذاخوری

گشنیز خشک: ۲ قاشق غذاخوری

شنبلیله خشک: یک قاشق غذاخوری

اسفناج خشک: ۲ قاشق غذاخوری

جعفری خشک: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ادویه قورمه سبزی

طرز تهیه ادویه قورمه سبزی

در ابتدا باید سبزی‌های گفته شده را تهیه کنید و پس از شستن و پاک کردن آن‌ها را روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شوند. چنان چه سبزی‌ها را کمی خرد کنید سریع‌تر خشک می‌شوند. باید آن‌ها را در سایه و به دور از نور آفتاب خشک کنید تا سیاه نشوند.

سبزی‌های خشک شده را در هاون بریزید و به خوبی بکوبید و مخلوط کنید تا کمی نرم شود.

دیگر ادویه‌ها را اضافه کنید.

این ادویه را می‌توانید تا دو سال در جای خشک و خنک نگهداری و از آن استفاده کنید.
 

مقدار ادویه و چاشنی قورمه سبزی چقدر باید باشد؟

میزان ادویه و چاشنی استفاده شده در قورمه سبزی کاملا به ذائقه افراد بستگی دارد، ولی بهتر است مقدار چاشنی و ادویه زیاد نباشد چون باعث تغییر طعم و رنگ خورش می‌شود. اغلب‌اندازه چاشنی‌ها معادل یک قاشق غذاخوری و ادویه‌ها معادل یک قاشق مرباخوری است.


 زمان اضافه کردن ادویه قورمه سبزی

برای استفاده از این چاشنی، باید بگذاریم که قورمه سبزی به طور کامل جا بیفتد، آن گاه چاشنی را اضافه کنیم. پس از اضافه کردن این چاشنی باید بگذاریم، خورش حداقل به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا مزه چاشنی را جذب کند.

 یکی از مهم‌ترین نکات در پخت قورمه سبزی، استفاده از سبزیجات تازه با‌اندازه‌های مشخص است. برای تهیه قورمه سبزی باید سبزی به خوبی تفت داده شود، دقت کنید که تفت دادن بیش از‌اندازه باعث تغییر طعم و تلخ شدن آن می‌شود.

نظر شما درباره این مقاله چیست؟