آقای دکتر مهدی کریمی تفرشی
رئیس کارگروه کسب و کارهای جاده ابریشم سازمان ملل- یونسکو
جوانه گندم بخش جنینی یا هسته مرکزی دانه گندم است که یک غذای کاملا سالم و سرشار از ترکیبات مغذی است.
موارد مصرف:
پودر جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی با ارزش تغذیه ای بالا می تواند در انواع غذاها مورد استفاده قرار گیرد . روزی سه قاشق سوپخوری در سه نوبت همراه ماست ، شیر ، سالاد ، سوپ ، دوغ ، آش یا آبمیوه و برای ورزشکاران مصرف آن همراه با شیر خرما و یا عسل توصیه می شود . در تهیه نوعی سس سالاد می تواند استفاده شود.
ترکیبات مغذی:
یکی از بهترین منابع پروتئین و سرشار از ویتامین E و ویتامین های گروه B ، منبع ارزشمند انرژی ، فیبر ، پروتئین و کربوهیدرات ، منبع خوب فولات ، فسفر ، تیامین ، نیاسین ، روی ، منیزیم و حاوی مقادیر بالای آهن و پتاسیم ، کلسیم و سلنیم، اسید های چرب امگا 3 و ویتامین A است. تقویت سیستم ایمنی، سلامت سیستم قلبی و عروقی، کاهش کلسترول، ضد سرطان، ضد پیری، سلامت پوست و مو، مناسب برای زنان باردار و مادران شیرده، تقویت استخوانها و دندانها، تولید انرژی، مقابله با چاقی مزمن، مفید برای بیماران دیابتی و سلیاکی، سلامت چشم، ریه و گلو، تعادل سیستم عصبی، درمان یبوست، کاهش فشارخون، کمک به هضم غذا، سلامت و افزایش حجم عضلات، رفع بی خوابی، ضعف و بی حالی از جمله مزایای شگفت انگیزی است که این ماده غذایی برای سلامتی بدن دارد.
* ریاست هیات مدیره تعاونی تولید کنندگان محصولات غذایی کشور، رئیس هیات مدیره انجمن دارندگان نشان استاندارد ایران، رئیس هیات مدیره مجتمع صنایع غذایی گلها و گروه صنعتی آل ام کا تی (MKT GROUP)، نائب رئیس هیات مدیره انجمن علوم و فناوری غلات ایران، عضو هیات مدیره کانون انجمنهای صنایع غذایی کشور، کارآفرین برتر جهان اسلام