Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 13 آذر 1403 - 21:45

پودر جوانه گندم

پودر جوانه گندم

جوانه گندم بخش جنینی یا هسته مرکزی دانه گندم است که یک غذای کاملا سالم و سرشار از ترکیبات مغذی است.

آقای دکتر مهدی کریمی تفرشی

رئیس کارگروه کسب و کارهای جاده ابریشم سازمان ملل- یونسکو

جوانه گندم بخش جنینی یا هسته مرکزی دانه گندم است که یک غذای کاملا سالم و سرشار از ترکیبات مغذی است.

 

موارد مصرف:

پودر جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی با ارزش تغذیه ای بالا می تواند در انواع غذاها مورد استفاده قرار گیرد . روزی سه قاشق سوپخوری در سه نوبت همراه  ماست ، شیر ، سالاد ، سوپ ، دوغ ، آش یا آبمیوه و برای ورزشکاران مصرف آن همراه با شیر خرما و یا عسل توصیه می شود . در تهیه نوعی سس سالاد می تواند استفاده شود.

 

ترکیبات مغذی:

یکی از بهترین منابع پروتئین و سرشار از ویتامین E و ویتامین های گروه B ، منبع ارزشمند انرژی ، فیبر ، پروتئین و کربوهیدرات ، منبع خوب فولات ، فسفر ، تیامین ، نیاسین ، روی ، منیزیم و حاوی مقادیر بالای آهن و پتاسیم ، کلسیم و سلنیم، اسید های چرب امگا 3 و ویتامین A است. تقویت سیستم ایمنی، سلامت سیستم قلبی و عروقی، کاهش کلسترول، ضد سرطان، ضد پیری، سلامت پوست و مو، مناسب برای زنان باردار و مادران شیرده، تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، تولید انرژی، مقابله با چاقی مزمن، مفید برای بیماران دیابتی و سلیاکی، سلامت چشم، ریه و گلو، تعادل سیستم عصبی، درمان یبوست، کاهش فشارخون، کمک به هضم غذا، سلامت و افزایش حجم عضلات، رفع بی خوابی، ضعف و بی حالی از جمله مزایای شگفت انگیزی است که این ماده غذایی برای سلامتی بدن دارد.

* ریاست هیات مدیره تعاونی تولید کنندگان محصولات غذایی کشور، رئیس هیات مدیره انجمن دارندگان نشان استاندارد ایران، رئیس هیات مدیره مجتمع صنایع غذایی گلها و گروه صنعتی آل ام کا تی (MKT GROUP)،  نائب رئیس  هیات مدیره انجمن علوم و فناوری غلات ایران،  عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور، کارآفرین برتر جهان اسلام

نظر شما درباره این مقاله چیست؟