Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 00:43

بهترین روش فریز کردن انواع خورش‌ها

بهترین روش فریز کردن انواع خورش‌ها

فریز کردن غذا و خورش بهترین شیوه برای اینکه بتوانید از تولید باقیمانده غذا و اتلاف آنها پیشگیری کنید و آنها را برای زمان طولانی نگهداری کنید. بعضی از زنان شاغل که‌ زمان کمی برای غذا درست کردن دارند در روزهای تعطیل انواع خورش را درست کرده‌

فریز کردن غذا و خورش بهترین شیوه برای اینکه بتوانید از تولید باقیمانده غذا و اتلاف آنها پیشگیری کنید و آنها را برای زمان طولانی نگهداری کنید. بعضی از زنان شاغل که‌ زمان کمی برای غذا درست کردن دارند در روزهای تعطیل انواع خورش را درست کرده‌ و داخل فریزر قرار می‌دهند تا روزانه‌ زمان کمتری را برای آشپزی قرار می‌دهند. چنانچه خورش زیادی تهیه نموده‌اید، برای پیشگیری از خراب شدن خورش آن را به‌ روش زیر فریز کنید.

برای انجماد کردن خورش و غذایی که‌ آبدار هستند، نخست آنها را داخل یخچال بگذارید تا سرد شوند. قرار دادن یک دفعه مقدار زیادی از مواد غذایی داغ در فریزر، دمای فریزر را پایین می‌آورد و مدت زمان مورد نیاز برای انجماد زیاد می‌شود که‌ باعث فاسد شدن غذا خواهد شد.

  بعد از سرد شدن منتظر بمانید که‌ چربی روی غذا سفت شود. این چربی‌ها را از روی غذا بردارید و دور بریزید. چربی‌ها به علت دارا بودن فساد پذیری بالا از عمر غذاهای منجمد شده‌ کم می‌کنند.

 آنگاه خورش را به‌ مقدار احتیاج هر وعده‌ خود در ظرف نگهدارنده‌ در بسته‌ بریزید و داخل فریزر قرار دهید. ریختن خورش در ظرف‌های در بسته‌ از تغییر مزه و رنگ آنها پیشگیری می‌کند.

 روی هر ظرف فریز شده‌ برچسب بزنید و روی آن تاریخ بسته‌بندی و اسم ماده غذایی را بنویسید، تا آنها را به‌ وقت استفاده کنید و از خراب شدن آنها پیشگیری شود.

 خورش‌ها را تا سه ماه می‌توان داخل فریزر نگهداری کرد ولی بهتر است زودتر از این زمان این غذاها را استفاده کنید.

 

نکته‌های مهم برای نگهداری خورش در فریزر

 برای فریز کردن غذاها آنها را به اندازه مورد احتیاج خود در هر وعده بسته‌بندی کنید چون بعد از باز شدن یخ مواد فریز شده فعالیت باکتری‌های درون آن آغاز می‌گردد و یخ زدن دوباره آن باعث تغییر رنگ، بد بو شدن و فاسد شدن غذا می‌شود.

 از ظروف نگهدارنده دردار پلاستیکی استفاده کنید. ظروف شیشه‌ای برای این کار مناسب نیستند، چون وقتی‌که  تغییر دمای ناگهانی انجام می‌گیرد، ترک می‌خورند.

 چنانچه خورش‌ها را در مقدار کمتر درون فریزر بگذارید، سرعت یخ‌زدایی زیاد شده، از بین رفتن و دور ریختن ماده غذایی نیز پیشگیری می‌شود.

 پس از آنکه خورش را از فریزر بیرون آوردید و یخ آن ذوب گردید، آن را به‌خوبی داغ کنید و میل بکنید و از فریز کردن دوباره آن خودداری کنید.

 خورش در دمای زیر منفی 18 درجه سانتی‌گراد یا صفر درجه فارنهایت تا سه ماه سالم می‌ماند.

 برای فریز کردن غذاها حتماً به دما، بسته‌بندی و شیوه فریز کردن آنها توجه کنید.

 همه غذاها را نمی‌توان فریز کرد و خوردن برخی از غذاهای فریز شده می‌تواند زیان‌آور و خطرناک باشد.

نظر شما درباره این مقاله چیست؟