مواد لازم برای تهیه مربای توت سفید
توت سفید: یک کیلوگرم
شکر: یک کیلوگرم
آب: یک لیوان
آب لیمو ترش: دو قاشق غذاخوری
وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
خلال پسته: برای تزیین
طرز تهیه مربا توت سفید
بهتر است از توت های درشت و نیمه رسیده استفاده شود، زیرا اگر از توت های رسیده استفاده کنید پس از پخت له می شود. ابتدا توت ها را تمیز کنید و بشویید.
توت ها را آبکشی کنید و اجازه دهیدآب اضافی شان به طور کامل برود.
توت ها را به صورت لایه ای داخل یک قابلمه مناسب و جادار بریزید و بین هر لایه توت مقداری شکر بپاشید.
در قابلمه را بگذارید یا روی آن یک بشقاب قرار دهید، سپس قابلمه را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا توت ها آب بیندازد. پس از گذشت ۱۲ ساعت که توت ها آب انداخت، قابلمه را از یخچال خارج کنید.
در مرحله بعد یک لیوان آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب سریع تر به جوش بیاید، سپس حرارت را ملایم و کف های روی آب را جمع کنید و دور بریزید تا مربا در پایان پخت شفاف شود.
صبر کنید تا مربا به غلظت کافی برسد سپس آب لیمو ترش را اضافه کنید.( برای این که متوجه شوید مربا قوام آمده است باید غلظت آن پس از سرد شدن شبیه به عسل باشد و وقتی یک قطره از شهد مربای خنک شده را بین دو انگشت قرار میدهید کش بیاید)