روش اول سرخ کردن بادمجان:
نخست درون یک قابلمه آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید، قدری روغن و نمک به آن بیفزایید آنگاه بادمجانها را داخل آب جوش بریزید و پس از پنج دقیقه آنها را درون آبکش بریزید و در آخر بادمجانها را سرخ کنید.
روش دوم سرخ کردن بادمجان:
ابتدا پوست بادمجانها را بگیرید، به دلخواه آنها را برش بزنید و داخل آبنمک زیاد حداقل نیم ساعت بگذارید. سپس بادمجانها را آب بکشید که شور نباشند. یک عدد سفیده تخممرغ را داخل کاسه هم بزنید. پیش از اینکه بادمجان را داخل روغن بگذارید، با قلمو روی سطح آن در حد یک لایهی خیلی نازک، سفیده تخممرغ بکشید. در این شیوه یک عدد سفیده برای تعداد زیادی بادمجان کافی است و اصلاً بادمجان بوی سفیده تخممرغ را نمیگیرد. چون مقدار سفیدهای که روی سطح بادمجان میکشیم، خیلی کم است و همینطور همان مقدار کم نیز سرخ میشود.
روش سوم سرخ کردن بادمجان:
پوست بادمجانها را بگیرید و به تکههای دلخواه در آورید. آنگاه در ماهیتابه بچینید و قدری نمک روی آنها بپاشید و تقریباً نصف استکان آب به آن بیفزایید. اگر بادمجانها نازک برش داده شده آب کمتری بریزید، در ماهیتابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. وقتیکه آب آن تمام شد، یکی دو قاشق روغن و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و بگذارید سرخ شود.
روش چهارم سرخ کردن بادمجان:
پس از پوست کندن بادمجانها، با قلمو آشپزی روی آنها روغن بمالید. آنگاه آنها را درون سینی بچینید و داخل مایکروفر بگذارید. به مدت ۱۰ دقیقه با مایکروفر بادمجانها را سرخ کنید. توجه: هرچه بیشتر بادمجان داخل آب با نمک زیاد بماند در هنگام سرخ کردن کمتر روغن میگیرد. چنانچه میتوانید یک شب تا صبح آنها را داخل آب نمک قرار دهید.