Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 13:40

آشنـــایی بــا روش‌هـــای نگه‌داری لیموترش در فریزر

آشنـــایی بــا روش‌هـــای نگه‌داری لیموترش در فریزر

لیموترش منبع ویتامین C و آنتی‌اکسیدان است، ولی در زمستان نمی‌توانیم از لیموی تازه استفاده کنیم و باید این میوه را درون فریزر ذخیره‌سازی کنیم و یا با آب‌گیری آن در فصل زمستان نیز از فواید لیمو استفاده نماییم. لیموی یخ‌زده کاربرد‌های زیادی دارد

لیموترش منبع ویتامین C و آنتی‌اکسیدان است، ولی در زمستان نمی‌توانیم از لیموی تازه استفاده کنیم و باید این میوه را درون فریزر ذخیره‌سازی کنیم و یا با آب‌گیری آن در فصل زمستان نیز از فواید لیمو استفاده نماییم. لیموی یخ‌زده کاربرد‌های زیادی دارد و می‌توانید تقریباً هر قسمت از این میوه را استفاده کنید. در این بخش نکاتی درباره خرید و چگونگی نگهداری آن در فریزر بیان می‎کنیم.

 

انتخاب ‌لیموترش مناسب

برای اینکه بتوانیم لیموترش را در فریزر نگهداری کنیم باید هنگام خرید لیموترش دقت کنیم و لیمو‌هایی را انتخاب کنیم که:

بزرگ‌تر باشند، زیرا هر چه لیمو بزرگ‌تر باشد، آب بیشتری دارد و برای نگهداری مناسب است.

دقت کنید که پوست لیمو صاف و شفاف، درخشان و سالم و بدون هیچ‌گونه لک قهوه‌ای باشد.

لیمو‎هایی را انتخاب کنید که وزن زیادی نسبت به سایزشان دارند.

پوست لیمو باید نازک باشد لیمو‌های دارای پوست‌کلفت و اسفنجی کم آب هستند.

اگر روی پوست لیمو زدگی و خرابی وجود داشته باشد نشانه شرایط نگهداری و انبار کردن غیراستاندارد است.

لیمو‌هایی را انتخاب کنید که رسیده باشند، زیرا لیموترش پس از چیده شدن نمی‌رسد.

اگر لیمو‌هایی که انتخاب نمودید این ویژگی‌ها را داشته باشند می‌توانید آن‌ها را درون یخچال به مدت یک هفته نگهداری نمایید. هنگام خرید لیمو‌های بزرگ را انتخاب کنید، چون پر آب‌تر از لیمو‌های کوچک هستند، اما اگر می‌خواهید لیموترش تازه برای زمستان داشته باشید، ادامه مطلب را مطالعه نمایید.

 

نگهداری لیمو به‌صورت درسته در فریزر

  لیموترش را با دقت فراوان بشویید، زیرا پوست لیمو را با مواد نفتی می‌پوشانند که سالم‌تر باقی بماند؛ به همین دلیل باید لیمو را خوب بشویید.

  سپس لیمو‌ها را یک ساعت روی دستمالی بگذارید تا دورتادور لیمو خشک شود.

  پس از خشک شدن کامل پوست لیمو، آن را داخل نایلون فریزر یا زیپ پک بگذارید.

  قبل از این‌که کیسه را گره بزنید، تا جایی که می‌شود هوای داخل آن را خالی کنید تا هیچ‌گونه هوایی داخل آن باقی نماند.

 

  لیمو‌ها را داخل فریزر بگذارید و برای زمستان نگهداری کنید.

  زمانی که می‌خواهید استفاده کنید کافی است یک ربع زودتر از فریزر خارج کنید سپس استفاده کنید و یا برای یخ‌زدایی لیمو چند ثانیه قرار دادن آن در ماکروویو، یا گذاشتن لیمو در آب سرد به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه کافی است.

  باز شدن یخ لیمو سبب می‌شود لیمو نرم شده و شما قادر به برش آن نخواهید بود. این نرمی، لیموترش را به یک چاشنی مناسب تبدیل می‌کند. در این حالت نیز می‌توانید از عصاره لیموترش نیز استفاده کنید.

  ۳ تا ۴ ماه می‌توانید لیموترش را در فریزر نگهداری کنید.

  لیموترش را به قطعه‌های کوچک ببرید و به شکل هلالی برش بزنید.

  بریدن لیموترش به برش‌ها و تکه‌های کوچک‌تر قبل از فریز کردن باعث می‌شود، قوام لیموترش حفظ شود.

  تکه‌های لیمو را روی یک قالب بچینید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در فریزر بگذارید تا زمانی که آب‌لیمو به‌طور کامل منجمد شود.

  اگر لیمو‌ها سفت شوند با فشار دادن عصاره آن خارج نمی‌شود یعنی لیمو به‌طور کامل یخ‌زده است.

  برش‌های لیمو را وقتی به‌طور کامل منجمد شد به یک کیسه پلاستیکی زیپ‌دار منتقل کنید و سپس در فریزر قرار دهید.

  زمانی که به لیمو نیاز داشتید می‌توانید یکی از برش‌های لیموی درون کیسه را بیرون بیاورید و استفاده کنید.

  لیمو را رنده کنید

برای اینکه هم لیمو و هم رنده‌ی پوست لیمو داشته باشید به طریقی که گفته‌ایم عمل کنید:

  ابتدا لیمو را رنده کنید و بعد آن را روی یک ورقه‌ی پخت سیلیکونی خوب پخش‌کنید.

  ورقه‌ی سیلیکونی را چند ساعت داخل فریزربگذارید.

  بعد از گذشت این زمان ورقه را بیرون بیاورید و لیموی یخ‌زده را از روی آن جدا کنید.

  برای فریز کردن لیمو‌هایی که پوست آن‌ها را رنده کرده‌اید، خیلی ساده آن‌ها را داخل سلفون پلاستیکی یا فویل آلومینیومی قرار بدهید تا خشک نشوند. لیموی پیچیده در سلفون یا فویل را داخل کیسه‌ی فریزر بگذارید و تا جایی که ممکن است هوای آن را خالی کنید. سپس آن‌ها را داخل فریزر قرار دهید یا می‌توانید لیمو را داخل یک ظرف دردار ذخیره کنید.

  هرزمانی که لیموی رنده شده نیاز دارید، تکه‌ای از آن را برمی‌دارید و باز باقی را داخل فریزر می‌گذارید.

گرفتن آب‌لیمو:

  اگر می‎خواهید در زمستان نیز آب‌لیمو مصرف کنید:

  با آب‌لیموگیری ساده‌ی دستی یا برقی می‌توانید آب‌لیمو تهیه کنید.

  آب‌لیمو را پس از گرفتن داخل قالب مکعبی یخ بریزید.

  نگهداری عصاره لیموترش در قطعات مکعبی یخ به شما این امکان را می‌دهد   که بتوانید آب‌لیمو را برای مدتی طولانی‌تر حفظ کنید.

 پس از یخ زدن آب‌لیمو، قالب‌ها را داخل یک کیسه‌ی فریزر بریزید و روی آن برچسب بزنید.

نکته:

از لیمو‌هایی که آبشان را به‌طور کامل گرفته‌اید، می‌توانید برای برق انداختن سینک استفاده کنید و قسمت داخلی لیمو را باکمی نمک روی سینک استیل یا شیر آب بمالید تا سینک شما تمیز شود.

نظر شما درباره این مقاله چیست؟