Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:54

نوشيـدني گرم هلو، قهوه و زنجفيلGeorgia ’n ginger

نوشيـدني گرم هلو، قهوه و زنجفيلGeorgia ’n ginger

كمپوت هلو را در صافي بريزيد و آن را همراه با نيمي از قهوه، در كاسه‌ي دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. آن‌گاه خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و اندكي با همزن برقي بزنيد تا قدري سبك شود! نيازي به فرم دادنش نيست!

مواد لازم براي 6 نفر

كمپوت هلو................. (450 – 500 گرم)

قهوه‌ي دم‌كرده‌ي غليظ...............  750 ميلي‌ليتر (3 پيمانه)

خامه‌ي پرچرب..............  120 ميلي‌ليتر (حدود يك‌دوم پيمانه)

شكر قهوه‌اي................ يك‌ويك‌دوم قاشق سوپخوري

دارچين...............   يك‌چهارم قاشق چايخوري

پودر زنجفيل.............. 1 پينچ

پوست پرتقال رنده كرده براي تزئين................. به ميزان لازم

 

كمپوت هلو را در صافي بريزيد و آن را همراه با نيمي از قهوه، در كاسه‌ي دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. آن‌گاه خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و اندكي با همزن برقي بزنيد تا قدري سبك شود! نيازي به فرم دادنش نيست! اكنون 250 ميلي‌ليتر آب سرد را همراه با شكر قهوه‌اي، دارچين، زنجفيل و آب كمپوت در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم به مدت 1 دقيقه بجوشانيد. سپس پوره‌ي هلو و باقيمانده‌ي قهوه را با هم مخلوط كنيد و آن را به محلول ادويه‌اي فراهم كرده بيفزائيد. آن‌گاه نوشيدني را به‌طور مساوي در ليوان‌هاي مناسب پذيرائي، بريزيد و رويش را با خامه و پوست پرتقال بيارائيد و ميل كنيد.

 

نظر شما درباره این مقاله چیست؟