مواد لازم براي 6 نفر
كمپوت هلو................. (450 – 500 گرم)
قهوهي دمكردهي غليظ............... 750 ميليليتر (3 پيمانه)
خامهي پرچرب.............. 120 ميليليتر (حدود يكدوم پيمانه)
شكر قهوهاي................ يكويكدوم قاشق سوپخوري
دارچين............... يكچهارم قاشق چايخوري
پودر زنجفيل.............. 1 پينچ
پوست پرتقال رنده كرده براي تزئين................. به ميزان لازم
كمپوت هلو را در صافي بريزيد و آن را همراه با نيمي از قهوه، در كاسهي دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. آنگاه خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و اندكي با همزن برقي بزنيد تا قدري سبك شود! نيازي به فرم دادنش نيست! اكنون 250 ميليليتر آب سرد را همراه با شكر قهوهاي، دارچين، زنجفيل و آب كمپوت در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم به مدت 1 دقيقه بجوشانيد. سپس پورهي هلو و باقيماندهي قهوه را با هم مخلوط كنيد و آن را به محلول ادويهاي فراهم كرده بيفزائيد. آنگاه نوشيدني را بهطور مساوي در ليوانهاي مناسب پذيرائي، بريزيد و رويش را با خامه و پوست پرتقال بيارائيد و ميل كنيد.