Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:35

قهوه نرماندي

قهوه نرماندي

همه‌ي مواد لازم را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا شكر حل شود. آن‌گاه حرارت را كم كنيد و قهوه را 10 دقيقه بجوشانيد. سپس قهوه را صاف كنيد و در فنجان‌هاي مناسب پذيرائي بريزيد و با چوب دارچين بيارائيد.

مواد لازم براي 4 نفر

قهوه‌ي دمكرده‌ي غليظ ................. 475 ميلي‌ليتر (حدود 2 پيمانه)

آب سيب  ..............  475 ميلي‌ليتر (حدود 2 پيمانه)

شكر قهوه‌اي................ 2 قاشق سوپخوري

پرتقال ورقه‌اي خرد كرده.................. 3 عدد

چوب دارچين................ 2 تكه‌ي كوچك

ادويه‌ي مخلوط............... 1 پينج

(ميخك، جوز هندي، دارچين و پودر فلفل شيرين)

ميخك آسياب كرده   ................ 1 پينچ

چوب دارچين براي تزئين.................. 4 تكه

 

همه‌ي مواد لازم را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا شكر حل شود. آن‌گاه حرارت را كم كنيد و قهوه را 10 دقيقه بجوشانيد. سپس قهوه را صاف كنيد و در فنجان‌هاي مناسب پذيرائي بريزيد و با چوب دارچين بيارائيد.

يادآوري: براي تهيه‌ي قهوه‌ي دمكرده مي‌توانيد 75 گرم قهوه‌ي اسپرسو را همراه با يك ليتر آب در دستگاه قهوه‌ساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا 2 پيمانه قهوه داشته باشيد. چنانچه دستگاه قهوه‌ساز در دسترس نداريد، 2 پيمانه آب جوش برداريد و 2 قاشق سوپخوري قهوه‌ي فوري به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.

نظر شما درباره این مقاله چیست؟