Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:09

كاپوچينو

كاپوچينو

شير را در شيرجوش بريزيد و روي حرارت بجوشانيد. آن‌گاه شير را با همزن دستي بزنيد تا كف كند. حالا قهوه‌ي اسپرسو را در دستگاه اسپرسو ساز بريزيد تا آماده شود و آن را در 2 فنجان قهوه به گنجايش 150 ميلي‌ليتر بريزيد.

مواد لازم براي 2 نفر

شير سرد پرچرب.................  250 ميلي‌ليتر

قهوه‌ي اسپرسو............. 2 قاشق چايخوري

پودر كاكائو يا پودر شكلات در صورت دلخواه................ به ميزان لازم

 

شير را در شيرجوش بريزيد و روي حرارت بجوشانيد. آن‌گاه شير را با همزن دستي بزنيد تا كف كند. حالا قهوه‌ي اسپرسو را در دستگاه اسپرسو ساز بريزيد تا آماده شود و آن را در 2 فنجان قهوه به گنجايش 150 ميلي‌ليتر بريزيد. سپس شير جوشانده و كف‌آلود را به قهوه بيفزائيد. با قاشق جلوي كف شير را بگيريد تا آن را روي قهوه بريزيد. گفتني‌ است بهترين و خوشمزه‌ترين كاپوچينو به ترتيب از تركيب يك‌سوم فنجان قهوه‌ي اسپرسو، شير جوشانده و كف شير به دست مي‌آيد. همچنين مي‌توانيد بعد از دم كردن قهوه‌ي اسپرسو، دوباره شير جوشيده را قدري هم بزنيد تا مجدداً كف كند! در صورت دلخواه روي قهوه را با پودر شكلات يا پودر كاكائو بيارائيد.

نظر شما درباره این مقاله چیست؟