مواد لازم
بادمجان قلمی...........۲ عدد
سیر............۳ حبه
فلفل قلمی تند..............به مقدار لازم
زردچوبه..............۱ قاشق غذاخوری (سرخالی)
سرکه............به مقدار لازم
نعنا خشک..............۳ قاشق غذاخوری
نمک.............به مقدار لازم
مراحل پخت
بادمجانها را بدون پوست کندن ریز خرد کنید.
فلفلهای قلمی تند را به اندازه دلخواه خرد کنید.
بادمجانها و فلفلهای خرد شده را در یک قابلمه مناسب با هم مخلوط کنید.
زردچوبه را به مواد اضافه کنید.
سپس به اندازهای سرکه به مواد اضافه کنید که کاملا روی مواد را بگیرد.
ظرف حاوی مواد را روی حرارت قرار داده و صبر کنید سرکه بجوشد.
هنگامی که جوشیدن سرکه از گوشههای ظرف آغاز شد شعله را تا حد امکان کم کنید.
اجازه دهید مواد روی شعله خیلی ملایم به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند.
در دو دقیقه آخر باقیمانده نعناع خشک و نمک را به مواد اضافه کنید.
پس از برداشتن ظرف از روی حرارت اجازه دهید تا ترشی خنک شود.
پس از خنک شدن ترشی میتوانید آن را مصرف کنید.
منبع: غذالند