میتوانید با روشهای مختلف برنج را مزهدار کنید. برخی از این روشها عبارتند از:
برنج با زردچوبه: به جای آب، در پختن برنج از آب مرغ استفاده کنید و سپس مقداری پیاز، سیر خردشده، زردچوبه، آویشن و برگ خشک داخل آب مرغ و برنج بریزید.
برنج شیرین: مقداری پیاز و سیر خردشده، کشمش، آب مرغ و جوز هندی و بادام را قبل از کشیدن برنج به آن اضافه کنید.
برنج مخلوط: نگامی که برنج در حال پختن است، مقداری کره و پیاز خردشده را داخل یک تابه سرخ کن بریزید تا پیازها نرم شوند. مقداری گوجه فرنگی نگینی شده و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آن را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بپزید. برنج پخته را به همراه ریحان، ۱ قاشق سوپخوری آبلیموی تازه و یکدوم قاشق چایخوری پوست لیموی رنده کرده به این ترکیب اضافه کنید.
برنج فلفلی: پیازهای خرد کرده را با کره داخل تابه سرخ کنید. برنج، مرغ یا سبزیجات، ادویه کاری، نمک، فلفل و یک مشت مویز یا زردآلوی خشک کرده و ریز ریز کرده را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا برنج بپزد. در زبان هندی و کشورهای هم فرهنگ با هندوستان، واژه پلو به غذایی اطلاق میشود که در آن حبوبات (برنج و دیگر حبوبات) به آرامی در روغن و یا کره به رنگ قهوهای دربیایند و سپس در مایعاتی طعمدار شده همچون عصاره مرغ یا گوشت پخته شوند. بعد از این کار میتوانید هر طعمی را که دوست داشتید به آن اضافه کنید.