Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 13:11

فوت‌و‌فن آشپزی با گوشت‌مرغ

فوت‌و‌فن آشپزی با گوشت‌مرغ

همان‏ طور که می ‏دانید بدن ما انسان ‏ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه ‏های لازم برای ساخت پروتئین‏ های بد‏ن‏ مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می‏ کنیم .

آشپزباشی : مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می ‏سازد.

همان‏ طور که می ‏دانید بدن ما انسان ‏ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه ‏های لازم برای ساخت پروتئین‏ های بد‏ن‏ مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می‏ کنیم و با آنها، پروتئین‏ مورد نیاز بدن ‏مان را بازسازی می ‏کنیم.

افرادی که می ‏خواهند که مقدار چربی غذای ‏شان را کم کنند، می ‏توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم ‏ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه‏ می‏ باشد که در مقایسه با ران، چربی اش نصف است.

گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.

 

نگهداری مرغ پخته باقیمانده

گوشت مرغ آمادگی زیادی برای آلودگی‌های باکتریایی دارد. بلافاصله بعد از تمام شدن غذا، بقیه گوشت‌ها را از استخوان جدا کنید تا ریسک آلودگی کمتر شود.

تکه‌های گوشت را در بسته بندیهای مناسب داخل یخچال بگذارید. گوشت مرغی را که قرار است در عرض یک یا دو روز مصرف کنید در معرض هوا نگذارید چون خشک می‌شود. آن را در یک بشقاب بگذارید و با دو لایه پلاستیک مخصوص بسته بندی غذا بپوشانید و یا این که در کیسه‌های فریزر بگذارید. بعد از خالی کردن هوای داخل کیسه در آن را محکم ببندید. مرغ باقی مانده را برای ۳ تا ۴ روز در یخچال نگه دارید. گوشت‌های سس زده را بیشتر از ۲ روز نگه

ندارید.

 

تکنیک‌های آماده‌ساری گوشت مرغ

١- مرغ را روی تخته برش بگذارید، طوری که سینه آن سمت بالا و ران‌ها روبروی شما باشد.

۲- از یک طرف شروع کنید. محل اتصال ران به سینه را جدا کنید. ران را طوری بیرون بکشید که مفصل آن دیده شود.

3- با کمک یک چنگال، ران را به سمت پایین نگه دارید. آن را از کنار استخوان ببرید، برای طرف دیگر هم همین کا را تکرار کنید.

4- ران را برش دهید. تکه کلفتی از هر دو طرف استخوان ران ببرید. گوشت هر دو ران را به همین شکل برش دهید.

5- سپس گوشت بالا ران را ببرید. با تيغه چاقو استخوان آن را پیدا کنید و موازی با همان گوشت را ببرید.

6- بال‌ها را از محل مفصل بین بال و سینه ببرید. هر دو بال را به همین شکل در آورید.

7- چاقو را موازی با جناق سینه نگه دارید و تمام گوشت سینه را نازک ورقه کنید.

8- طرف دیگر را به همان شکل ببرید. اگر می‌خواهید بقیه گوشت مرغ را فریز کنید، آن‌ها را در دو قسمت ولی برای یک نوع غذا نگه دارید. برای هر وعده ۲ فنجان گوشت مرغ در نظر بگیرید. مرغ‌ها را در کیسه فریزر بگذارید و هوای آن را خالی کنید. هر کیسه را در یک لایه فویل بپیچید. روی هر بسته برچسب اسم ماده خوراکی، تاریخ فریز کردن و آخرین مهلت استفاده را بچسبانید. مرغ پخته را برای ۴ تا ۶ ماه در فریزر نگه دارید.

نظر شما درباره این مقاله چیست؟