طرز تهیه کنسرو قارچ و نکاتی مهم برای تهیه این کنسرو خوشمزه
در این بخش دستور تهیه کنسرو قارچ را به شما آموزش میدهیم که بسیار خوشمزه است و به راحتی هم تهیه میشود.
مشکل اکثر افراد در استفاده از قارچ، عمر کوتاه و فاسد شدن سریع آن است؛ تهیه کنسرو قارچ به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید قارچ را به خوبی نگهداری کرده و در طولانی مدت مورد استفاده قرار دهید. در این مطلب از دلگرم با طرز تهیه این کنسرو خوشمزه با ما همراه باشید.
طرز تهیه کنسرو قارچ با 2 روش جدید
قارچ یک ماده غذایی بسیار پر خواص و مفید است و کاری پایینی دارد و منبع خوبی از فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده است. این خوراکی ارزشمند در انواع غذاهای ایرانی و فست فودها مانند ساندویچ و پیتزا بسیار استفاده میشود.
در این بخش روش تهیه کنسرو قارچ را به شما آموزش میدهیم و پس از فراگیری میتوانید به آسانی آن را تهیه کنید و در ترکیب غذاهایتان استفاده کنید.
مواد لازم جهت تهیه کنسرو قارچ
قارچ............. ۱ بسته
آب............ ۶ لیوان
آبلیمو................. ۱ قاشق غذاخوری
نمک............ یک قاشق غداخوری
طرز تهیه :
برای تهیه کنسرو قارچ، پس از شستن تمیز قارچ ها و آبکشی کردن، آنها را به صورت ورقه ورقه برش بزنید.
سپس در آب بجوشانید و پس از جوش آمدن، نمک و آب لیمو را اضافه کنید.
حالا قارچها را به آب در حال جوش اضافه کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.
پس از پخته شدن آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود، سپس قارچها را با آب آن، درون شیشه بریزید و در یخچال بگذارید.
نکاتی برای خوشمزه شدن کنسرو قارچ
کنسرو قارچ را میتوان به مدت ۶ ماه در یخچال گذاشت. فقط در موقع استفاده باید قاشق شما خشک و تمیز باشد.
این کنسرو ۶ ماه توی یخچال میمونه فقط حتما موقع استفاده از قاشق خشک استفاده کنین.
بیشتر از ۲۰ دقیقه هم قارچ نجوشه که سفت و لاستیکی میشه.
روشی دیگر جهت تهیه کنسرو قارچ
قارچ به عنوان یک خوراکی مفید، منبع عظیمی از پروتئینها و اسید آمینههای ضروری است. با تهیه کنسرو قارچ میتوانید این ماده خوراکی را همیشه در دسترس داشته باشید و در تهیه انواع غذا از آن استفاده کنید.
قارچ یک ماده پرکابرد در آشپزی به حساب میآید. این خوراکی در تهیه انواع غذا با قارچ، پیتزا، ساندویچ مرغ و قارچ و … مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم :
قارچ تازه............ نیم کیلوگرم
آب........... 6 لیوان
زردچوبه............ (به دلخواه) 1 قاشق غذاخوری
نمک............ 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو........... 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه :
برای شروع کار، قارچها را تمیز بشویید و سپس به صورت درشت خرد کنید. (اگر قارچها ریز هستند، نیازی به خرد کردن نیست.)
مقداری آب درون یک قابلمه ریخته و بگذارید آب به جوش آید.
حال نمک، آبلمیو و زردچوبه را در آب ریخته و بعد از یک دقیقه سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی از حرارت بیفتد.
در این مرحله قارچها را درون شیشههای سالم و تمیز بریزید و محلولی که آماده کردهاید را روی قارچها بریزید.
درب شیشهها را محکم ببندید و در قابلمهای که حاوی مقداری آب است قرار دهید. (آب باید تا نصف ارتفاع شیشهها باشد.)
حال قابلمه حاوی آب و شیشهها را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه آب درون قابلمه بجوشد.
بعد از گذشت این زمان، شیشهها را از آب خارج کرده و اجازه دهید کاملا سرد شوند. در نهایت کنسروهای خود را در یخچال قرار دهید.
نکات مهم در تهیه کنسرو قارچ
دقت داشته باشید، 10 دقیقه بهترین زمان ممکن برای تهیه کنسرو قارچهاست؛ زمان بیشتر باعث میشود که قارچ شما سفت و لاستیکی شود.
استفاده از زردچوبه، در این کنسرو اختیاری بوده و برای خوشرنگ شدن ظاهر کنسرو است؛ بر حسب ذائقه و سلیقه خود میتوانید آن را حذف کنید.
برای ماندگاری بیشتر، در زمان استفاده از این کنسرو، از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید.
آیا قارچ در حالت کنسروی فاسد میشود؟
اگر از قارچ تازه و فریز نشده استفاده کنید، به مدت 6 ماه با خیال راحت میتوانید از این کنسرو استفاده کنید؛ بدون اینکه نگران فاسد شدن قارچها باشید.
نکته: به یاد داشته باشید که تهیه کنسرو خوشمزه قارچ، علاوه بر آنکه باعث حفظ خواص و ارزش غذایی قارچ میشود، موجب سفید شدن و حتی ظاهر بهتر قارچ هم نیز خواهد شد.