وی با بیان اینکه عسل ماندگاری بالایی دارد، گفت:هرچه رطوبت عسل بیشتر باشد زودتر شکرک میزند و اگر رطوبت آن نیز کمتر شود این پدیده دیرتر اتفاق میافتد.
رییس انجمن ملی زنبورداران و تولید کنندگان عسل ایران در بخش دیگری از صحبت هایش با بیان اینکه سالانه حدود ۸۵هزارتن عسل در کشور تولید و حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ تن صادر میشود، اظهار کرد: استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، مازندران و فارس بیشترین تولیدات عسل را دارند.
بیشتر بخوانید:
عسل با کیفیت این نشانه ها را دارد
به گفته او، گاهی مردم عسل را از افراد متفرقه و بدون هیچ نام یا لیبلی خریداری میکنند که سرشان نیز کلاه میرود.
رییس انجمن ملی زنبورداران و تولید کنندگان عسل ایران با اشاره به اینکه آب و هوا و میزان رطوبت، تنوع گیاهی، نوع منطقه (کوهستانی، دشت و...) و رنگ گل کیفیت عسل را تعیین میکنند و برای شناخت نوع و کیفیت عسل باید با اقلیم مناطق آشنا بود، گفت:مواد اولیه عسل گل است و حدود ۲هزارگونه گل در کشور داریم و همین امر باعث میشود تنوع عسل نیز در کشور بالا رود که از انواع عسل نیز میتوان به عسل گون، کنار، شبدر، کاکوتی، یونجه، آویشن و.. اشاره کرد.وی اضافه کرد: افراد میتوانند براساس ذائقه شان عسل مورد نظر را تهیه کنند و شرکتهای بسته بندی نیز معمولا مشخصات عسل را بر روی بسته ذکر میکنند تا افراد با آگاهی از محتویات آن، نسبت به خرید عسل اقدام کنند.
بیگناه در پایان گفت: قیمت عسل معمولی کیلویی ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان و عسل مرغوب کیلویی حدودا ۱۲۰هزار تومان است.
منبع: ایسنا