Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 13:35

سه روش سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن

سه روش سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن

یکی از اشکالات اصلی بادمجان جذب بالای روغن در هنگام سرخ شدن است.
در این مقاله دو راه به شما معرفی می‌کنیم که با کمترین مقدار روغن بتوانید بادمجان را سرخ کنید.

بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین سبزیجاتی است که حتی سرخ کرده آن هم یکی از غذاهای لذیذ است.

یکی از اشکالات اصلی بادمجان جذب بالای روغن در هنگام سرخ شدن است.

در این مقاله دو راه به شما معرفی می‌کنیم که با کمترین مقدار روغن بتوانید بادمجان را سرخ کنید. 

چه کنیم بادمجان هنگام سرخ شدن روغن کمتری استفاده کند؟

بادمجان خوراکی مطبوع و خوشمزه‌ای است.

بادمجان سرخ شده با این‌ که مثل اسفناج، روغن به خود جذب می‌کند همراه با نان می‌تواند خوشمزه ‌ترین وعده غذایی باشد، اما در ادامه برای سالم‌تر بودن نحوه پخت این غذا به دو روش اشاره می‌کنیم:

روش اول سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن

ابتدا در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید، کمی روغن و نمک به آن اضافه کنید (مثل ماکارونی).

سپس بادمجان‌ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید و در نهایت بادمجان‌ها را سرخ کنید.

روش دوم سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و آنها را به دلخواه برش بزنید.

آن‌گاه در آبکش بریزید و رویشان نمک بپاشید و یک ساعت استراحت دهید تا آب میان بافتی بادمجان خارج شود.

سپس بادمجان‌ها را با دستمال آشپزخانه خشک کنید و قدری ماست به بادمجان بمالید و با دست خوب پاک کنید و در روغن داغ  سرخ کنید.

 روش سوم سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و آنها را از وسط برش دهید.

آن‌گاه رویشان نمک بپاشید و یک ساعت صبر کنید تا آب میان‌بافتی بادمجان خارج شود.

سپس بادمجان‌ها را روی سینی فر دارای فویل یا کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بادمجان‌ها قدری بپزد و خشک شود.

حالا بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟