Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 13:23

فوت ‌و فن های آب میوه گیری

فوت ‌و فن های آب میوه گیری

آب میوه گیری یکی از متداول‌ترین وسایل برقی منزل است که برای تهیه انواع آب میوه‌ها وسیله‌ای باارزش می‌باشد. این روزها با گرم شدن هوا مسلماً تمایل به استفاده از آن هم بیشتر می‌شود.

طرز صحیح مراقبت از وسایل برقی یکی از نکات بسیار مهمی است که خانواده‌ها باید توجه بیشتری به آن داشته باشند.

آب میوه گیری یکی از متداول‌ترین وسایل برقی منزل است که برای تهیه انواع آب میوه‌ها وسیله‌ای باارزش می‌باشد.

این روزها با گرم شدن هوا مسلماً تمایل به استفاده از آن هم بیشتر می‌شود.

اما یادتان باشد برای اینکه بتوانید از این دستگاه به بهترین نحو استفاده کنید و آبمیوه گیری شما هم کارایی خود را حفظ کند، همچنین عمر طولانی‌تری داشته باشد باید قبل از استفاده از آن به چند نکته توجه داشته باشید.

* قبل از هرچیز مراقب باشید همه قطعات دستگاه به طور کامل جا افتاده باشد و هنگام گرفتن آب هر میوه‌ای دقت لازم را داشته باشید که هسته میوه‌ها به داخل آب میوه‌گیری نرود.

* مناسب‌ترین مکان برای قرار دادن این وسیله یک سطح زبر می‌باشد تا موجب لرزش زیاد و حرکت دستگاه نگردد.

اگر هنگام استفاده از آب میوه گیری لرزش زیادی در آن دیدید، فوراً تفاله آن را خالی کنید و دقت داشته باشید که باید پس از دو لیوان آبگیری، حتماً تفاله آن را خالی کنید زیرا تفاله زیاد موجب برهم خوردن توازن آب میوه گیری و حرکت شدید آن می‌شود.

یکی دیگر از عیوبی که باعث لرزش و حرکات شدید آن می‌شود، ساییدگی و تراشیده شدن قسمت در آب میوه گیری و خرابی لاستیک‌های زیر قرقره‌های بالای آب میوه گیری است.

برای استفاده بهتر و افزایش عمر قطعات آب میوه گیری بهتر است دسته فشاری آب میوه گیری را به صورت ضربات مقطع و پشت سرهم و نه فشار یکنواخت مورد استفاده قرار دهید.

* از دستگاه آب میوه گیری نباید برای گرفتن آب میوه‌های نرم به عنوان مثال زردآلو، موز، کیوی و هلو حتی گوجه فرنگی استفاده کرد به این دلیل که تفاله‌های آنها به تدریج منافذ صافی را مسدود کرده و این روند در مدتی کوتاه به موتور دستگاه آسیب خواهد زد.

* برای گرفتن آب میوه‌های گوشتی، ابتدا آنها را تا حد امکان ریز خرد کنید، تا به راحتی از مجراهای آب میوه گیری پایین بروند زیرا فشار دادن تکه‌های بزرگ به موتور دستگاه صدمه می‌زند.

* پس از استفاده از دستگاه باید توری و شیر کوچک محل خروج آبمیوه را با استفاده از برس های کوچک و مخصوصی که غالباً در لوازم این وسیله موجود است، تمیز کنید و سپس آن را با دقت بشویید.

بدین ترتیب همه تفاله‌ها و تکه‌های باقی مانده به خوبی شسته می‌شوند.

* محفظه داخل آب میوه گیری، به دلیل استفاده از میوه‌های رنگی گوناگون، پساز مدتی تغییر رنگ می‌دهد. بنابراین هر چند وقت یک بار آن را با محلول آب و مایع سفیدکنند بشویید.

* تمیز کردن فیلتر آب میوه گیری بسیار مهم است. پس از اتمام کار، فیلتر را با آب سرد و برس مخصوص به خوبی شسته و تمیز کنید.

نکته مهم دیگر این است که برای تمیز کردن آب میوه گیری، آن را به طور کامل درون آب نکنید. این کار به موتور دستگاه صدمه جدی می‌زند.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟