ظروف استیل به مرور زمان شروع به تیره شدن میکنند و یا اثر لکههای آب را به خود میگیرند و براقی و درخشندگی روزهای اول خود را از دست میدهند.
در اینجا چند روش تمیز کردن و برق انداختن این ظروف توضیح داده شده است.
روغن زیتون
شستن ظروف
قبل از براق کردن ظروف استیل، باید آنها را شسته و تمیز کنید و مطمئن باشید که ظرف از مواد شوینده کاملاً پاک شده باشد.
سپس آنها را خشک کنید.
اکنون روی پارچهای تمیز کمی روغن زیتون بریزید.
یکی، دو قطره کافی است، به ویژه اگر میخواهید ظروف کوچک را برق بیندازید. برای سطوح بزرگتر مانند سینک ظرفشویی، کمی بیشتر لازم است.
روغن زیتون را روی کل سطح ظرف بمالید. مطمئن باشید که روغن تمام سطح را یک لایه بپوشاند.
در ضمن برای اینکه روغن به تمام خطوط موجود روی ظرف نفوذ کند، با کمک پارچه، روغن را با فشار به روی تمام سطح بمالید.
این کار را آنقدر ادامه دهید تا متوجه تغییراتی در ظاهر ظرف شوید. در پایان کار، ظرف استیلتان درخشان و سطح آن صاف میشود.
سپس ظرف را مجدداً با ماده شویند تمیز کنید، زیرا اگر باقیمانده روغن زیتون باقی بماند، به جای براق کردن به مرور آن را تیرهتر میکند.
آرد
روی سطح ظرف استیلتان آنقدر آرد بپاشید تا کاملاً سطح ظرف را بپوشاند.
سپس با استفاده از پارچهای تمیز و خشک، محکم فشار داده و به شکل دورانی، آرد را به تمام سطح ظرف بمالید.
این کار را چند دقیقه انجام دهید تا ظرف درخشان و صاف شود.
برای خطوط ریز موجود روی ظرف میتوانید با استفاده از یک مسواک کهنه، آرد را روی ظرف برس بکشید.
سرکه و روغن
یکی از بهترین پاک کنندهها برای ظروف استیل آشپزخانه، سرکه است.
کافی است مقداری سرکه سفید را به صورت اسپری روی وسیله مورد نظر بپاشید و با پارچه نرم آن را پاک کنید.
اسید موجود در سرکه به تمیز شدن ظرفهای استیل کمک میکند.
سپس برای براق کردن آن کمی روغن، از هر نوع، روی پارچهای نرم بریزید و آن را روی سطح ظرف به شکل دورانی بمالید.
پس از چند دقیقه متوجه میشوید، نه تنها اثری از خطوط ریز روی استیل باقی نمانده، بلکه ظرفتان براق و درخشان هم شده است.
آب لیمو
استفاده از آب لیمو به جای سرکه، به دلیل اسیدی بودن نیز همان نتایج را دارد.