چغندرها را خوب بشویید و همراه با 5 لیوان آب در قابلمۀ مناسبی بریزید.
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت 2 – 3 ساعت چغندرها را بپزید تا نرم شوند. (میباید پس از پختن چغندرها 2 لیوان آب ته قابلمه باقی بماند).
اکنون لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوستشان را بگیرید و حلقهای خرد کنید.
سپس قدری شکر یا نبات به آب لبو اضافه کنید و سپس لبوهای حلقه شده را به داخل قابلمه برگردانید و 1 ساعت دیگر با حرارت ملایم لبوها را بپزید.
آن گاه لبوها را از قابلمه درآورید و شیرهای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ میل کنید.