Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:02

تفاله هایی که نباید دور بریزید!‍

تفاله هایی که نباید دور بریزید!‍

توصیه می‌کنیم که این 5 تفاله غذایی را دور نریزید! بعضی تفاله‌ها و ته مانده‌های غذایی دارای ارزش‌های بسیاری هستند که توصیه می‌شود از آن‌ها استفاده شود و دور نریزید.

عادتی که اغلب ایرانی‌ها دارند این است که تفاله‌ها و ته مانده‌های غذایی را بدون توجه به خواصش دور می‌ریزند.

توصیه می‌کنیم که این 5 تفاله غذایی را دور نریزید! بعضی تفاله‌ها و ته مانده‌های غذایی دارای ارزش‌های بسیاری هستند که توصیه می‌شود از آن‌ها استفاده شود و دور نریزید.

اگر نمی‌دانید کدام ته مانده غذایی مفید و با ارزش است با ما باشید.

ما دراین مقاله به شما می‌گوییم.

برگ‌های هویج 

بیشتر از خود هویج، برگ‌هایش پر از کلروفیل هستند. این ماده به گیاه رنگدانه سبز می‌دهد.

کلروفیل منبعی غنی از منیزیم است و فشار خون را تنظیم می‌کند و به قوی شدن استخوان‌ها و عضلات کمک می‌کند.

پتاسیم زیادی در آن وجود دارد که فشار خون را کم می‌کند و سوخت و ساز بدن را بهبود می‌دهد.

همچنین از پوکی استخوان پیشگیری می‌کند. حتی یک تحقیق ثابت کرده است که افرادی که در خطر بیماری قلبی هستند افرادی هستند که پتاسیم بسیار کمی دریافت می‌کنند.

برگ هویج منبعی غنی از ویتامین کا هم هست که در خود هویج وجود ندارد و برای سلامت استخوان بسیار مهم است.

نحوه استفاده: از آنجائیکه تراکم بالای پتاسیم در برگ‌های هویج باعث تلخ شدن آن شده است، بهتر است آن را خوب خرد کنید و با چیزهای خوشمزه دیگر مخلوط کنید.

مثلاً در سالاد بریزید یا برای تزئین خوراکی‌های دیگر یا سوپ بکار ببرید.

برگ رازیانه 

برگ‌های رازیانه پر از ویتامین ث هستند.

ویتامین ث برای ساختن کلاژن در استخوان‌ها، غضروف‌ها، عضلات و رگ‌های خونی لازم است و به جذب آهن کمک می‌کند.

همچنین منبعی غنی از پتاسیم هستند که باعث می‌شوند سدیم از دستگاه‌های بدنمان خارج شود.

نحوه استفاده: این برگ‌ها که مزه شوید می‌دهند را می‌توانید ریز ریز کنید و داخل سالاد بریزید یا برای تزئین ماهی بکار ببرید.

پوست سیب زمینی 

سیب زمینی بخاطر افزایش وزنی که ایجاد می‌کند، زیاد خوش نام نیست.

ولی پوست آن پر از مواد غذایی از جمله پتاسیم، ویتامین ث، آهن، مس و فیبر است.

پوست تنها یک سیب زمینی حاوی 18 درصد فیبر لازم برای شماست.

فیبر زیاد موجب تنظیم گوارش و کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی و دیابت می‌شود.

فیبر باعث می‌شود که بعد از وعده غذایی به مدت طولانی‌تری احساس پر بودن کنید.

به همین علت است که خانم‌هایی که فیبر روزانه خود را از 12 گرم به 24 گرم افزایش می‌دهند، 90 کالری کمتر در روز دریافت می‌کنند.

نحوه استفاده: سیب زمینی با پوست را با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل برشته کنید.

حتی می‌توانید به آنها گیاهان معطر و ادویه بیفزایید.

پوست سیب

پوست سیب قرمز یا سبز سرشار از فیبر محلول و کوئرسیتین است که میزان کلسترول را کاهش می‌دهد.

کوئرسیتین خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارد.

ولی از آنجائیکه بقایای آفت کش ها در پوست میوه جمع شده‌اند، سعی کنید سیب ارگانیک بخرید.

نحوه استفاده: پوست سیب را داخل مخلوط کن بریزید و با آبمیوه‌ها دیگر مخلوط کنید.

یا آن را ریز ریز کنید و با سوپ صبحانه میل کنید.

گرمای سوپ پوست میوه را شل می‌کند و به آن طعم متفاوتی می‌دهد.

اگر از آبمیوه خوشتان می‌آید، پوست سیب را با هویج و زنجبیل مخلوط کنید و آبش را بگیرید و بنوشید.

ساقه‌های چغندر

پژوهشی از مؤسسه فناوری غذایی آلمان نشان می‌دهد که ساقه‌های چغندر سوئیسی سرشار از آمینواسید گلوتامین هستند و دستگاه ایمنی بدن را تقویت می‌کنند و توانایی بدن را برای بهبودی پس از جراحت افزایش می‌دهند.

همچنین منبعی غنی از فیبر هستند.

همچنین هر رنگ آن نشانه آرایه متفاوتی از مواد غذایی گیاهی است و نوع خاصی از مزایای سلامتی را دارد.

نحوه استفاده: خوب آن را خرد کنید و با برگ‌های چغندر تفت دهید.

زمان پخت ساقه‌ها طولانی‌تر است، پس قبل از اضافه کردن برگ‌ها به ماهیتابه، آن‌ها را حرارت دهید.

 

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟