مربا و ژله
برای اینکه بتوانید مربای تمشک تازه و خوشمزهای تهیه کنید، بیش از هر چیزی باید نظارت کاملی بر حرارت پختوپز در تمامی مراحل تهیه مربا داشته باشید. این درحالی است که با استفاده از زودپز اساساً قادر به انجام چنین کاری نخواهید بود.
مرغ سرخشده
مرغ سرخشده و تُردی که مورد علاقه بسیاری از ما است، هرگز با کمک زودپز آماده نمیشود و درواقع اصلاً نمیتوان از زودپز برای تهیه این غذا استفاده کرد. دلیلش این است که کلید اصلی برای موفقیت در سرخ کردن مواد غذایی، داغ کردن روغن به اندازه زیاد است، درحالی که زودپز اساساً نمیتواند چنین حالتی را ایجاد کند.
نانهای خانگی
درحالی که شما میتوانید نانهای خانگی را در زودپز آماده کنید، اما قطعاً نان مورد نظرتان حالت تُرد و زیبایی به خودش نخواهد گرفت. این دو ویژگی در تهیه نانهای خانگی بسیار مهم هستند و طبیعتاً اگر کسی با یک نان بیقواره و ناخوشایند مواجه شود، تمایلی هم به خوردن آن پیدا نخواهد کرد.
غذاهای سرشار از ترکیبات لبنی
هر غذایی که از شیر بهعنوان ترکیب اصلی در آن استفاده شده باشد، مانند سوپهای خامهای یا حتی ماکارونی و پنیر، برای آمادهسازی در زودپز مناسب نیست. حرارت بالا میتواند شیر را به حالت دلمه دربیاورد که قطعاً برای هیچ فردی اشتهاآور نخواهد بود.