سيبزميني پخته
فر را با دماي 220 درجة سانتيگراد گرم كنيد. سيبزمينيها را با برس سيمي، خوب بشوئيد، خشك كنيد و به كمك چنگال سوراخهاي متعددي در آن ايجاد نمائيد. آنگاه قدري روغن رويشان بماليد و در سيني بچينيد. سپس سيني را در فر بگذاريد و سيبزمينيها را به مدت تقريبي، يك تا يك و نيم ساعت بپزيد تا نرم شوند.
سيبزميني با پوست برشته
سيبزمينيها را با برس سيمي خوب بشوئيد و 10-15 دقيقه، در آب جوش بپزيد تا قدري نرم شوند. آنگاه آنها را خشك كنيد و بگذاريد اندكي خنك شوند. سپس سيبزمينيها را از درازا نصف كنيد و داخلشان را با قاشق خالي نمائيد. به گونهاي كه پوستة آنها باقي بماند. حالا روي سيبزمينيها روغن بماليد و در سيني بچينيد. اكنون سيني را در فر گرمكرده با دماي 200 درجة سانتيگراد بگذاريد و سيبزميني را به مدت تقريبي30-45 دقيقه، بپزيد تا ترد و طلائي رنگ شوند.
يادآوري: ميتوانيد پوستة سيب زميني را با انواع مواد خوراكي پر كنيد.
سيبزميني با قارچ و سير
2-3 قارچ درشت را ورقهاي خرد كنيد و 40 گرم كره را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت بگذاريد. آنگاه 1حبه سير له كرده را در كره تفت دهيد و بعد قارچ را بيفزائيد. حالا قارچ را نيز تفت دهيد تا نرم شود. سپس 1 قاشق چايخوري جعفري خرد كرده، به اين مخلوط بيفزائيد و تابه را از روي حرارت برداريد. اكنون داخل سيبزمينيهاي پخته را با اين مخلوط پر كنيد و روي هر كدام، 1 قاشق چايخوري خامه بگذاريد و فلفل سياه بپاشيد.
يادآوري: اين خوراك براي 4 نفر كافيست.
سيبزميني با راتاتوئيل
يك نصفه فلفل دلمهاي قرمز، 1 عدد كدو سبز، يك نصفه بادمجان متوسط، 2 عدد گوجه فرنگي و 1 عدد پياز كوچك را خرد كنيد و در تابة مناسبي بريزيد. آنگاه 1 حبه سير رنده كرده، قدري روغن زيتون و نمك به آن بيفزائيد و تابه را روي اجاق قرار دهيد تا سبزي بپزد و نرم شود. حالا درون سيبزمينيها را با اين مواد پر كنيد و قدري پنير گوداي رنده كرده، رويشان بپاشيد.
يادآوري: اين خوراك براي 4 نفر كافيست.
سيبزميني با سس دريائي
1 قاشق سوپخوري كره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت آب كنيد. آنگاه 1 قاشق سوپخوري آرد به آن بيفزائيد و 1 دقيقه، تفت دهيد. سپس ظرف را از روي حرارت برداريد و 250 ميلي ليتر (يك پيمانه) شير را كم كم به آن بيفزائيد و هم بزنيد. حالا دوباره ظرف را روي حرارت بگذاريد و سس را پيوسته هم بزنيد تا غليظ شود. اكنون سس را از روي حرارت برداريد و30 گرم پنير پارمسان رنده كرده را همراه با 2 قاشق سوپخوري ميگوي پخته و خرد كرده يا كنسرو ماهي تن، درون سس بريزيد و مخلوط كنيد. اينك درون سيبزمينيهاي پخته را با اين سس پر كنيد و با پيازچۀ، خرد كرده بيارائيد.
يادآوري: اين خوراك براي 4 نفر كافيست.
سيبزميني با ژامبون و تخممرغ
2 ورقه ژامبون را رشتهاي خرد كنيد و روي اجاق، تفت دهيد. آنگاه 2 عدد تخممرغ را نيمرو كنيد و روي سيبزمينيهاي پخته، بگذاريد. سپس سيبزميني را با ژامبون، سس گوجه فرنگي يا سس ووسترشاير، بيارائيد.
يادآوري: اين خوراك براي 2 نفر كافيست.
سيبزميني با مرغ و ذرت
ا عدد بلال را با كره چرب كنيد و زير گريل فر بپزيد. در اين ميان، گاهي آن را بچرخانيد تا بلال، بطور يكنواخت برشته شود. آنگاه دانههاي بلال را جدا كنيد و در ظرف مناسبي بريزيد. سپس 1 عدد گوجه فرنگي خرد كرده، 1 قاشق سوپخوري آبليمو، 1 آووكادوي خرد كرده، چند قطره سس تبسكو و نمك، به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا يك عدد سينة مرغ دودي را مكعبي خرد كنيد و آن را درون مواد فراهم كرده، بريزيد. اكنون درون سيبزمينيهاي پخته را با اين مخلوط، پر كنيد و با جعفري بيارائيد.
يادآوري1: اين خوراك براي 4 نفر كافيست.
يادآوري2: ميتوانيد به جاي بلال، از يك پيمانه ذرت پخته نيز استفاده كنيد.
سيبزميني با پورة نخود
400 گرم نخود آبگوشتي پخته را همراه با 1قاشق سوپخوري روغن زيتون، 1ساقه پيازچة خرد كرده، 1قاشق سوپخوري آبليمو، 1حبه سير و 1عدد فلفل چيلي خرد كرده، در كاسة دستگاه غذا ساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا پورة نرم و يكدستي حاصل شود. آنگاه 1عدد گوجهفرنگي خرد كرده را همراه با 1قاشق سوپخوري خامه و 1قاشق سوپخوري گشنيز خرد كرده، به پورة نخود افزوده و مخلوط كنيد. سپس درون سيبزمينيهاي پخته را با اين مخلوط پر كنيد.
يادآوري: اين خوراك براي 4 نفركافيست.