گـــل لادن
گل لادن نه تنها زیبایی خاصی دارد، بلکه برگهای این گیاه و غنچههایش نیز خوراکی و مملو از ویتامین C است. بیشتر بخشهای این گیاه به ویژه برگهایش طعم شاهی میدهد، از این رو به آن شاهی هندی هم میگویند.
گـــل رز
عطر گل رز هر مشامی را نوازش میدهد، گلاب حاصل از آن در بسیاری از شیرینیجات کاربرد دارد. گلبرگهای لطیف آن را نیز میتوان «کاراملیزه» و «شکرزده» هم صرف کرد.
گـــل بنفشه
از گلبرگهای «کارملیزه» شده گلبنفشه میتوان برای تزئین کیک استفاده کرد و یا به سالاد و سوپ عطر خاص خود را می بخشد.
گـــل قاصدک
برگ و گلبرگهای گل قاصدک خوردنی هستند و میتوان از آن در سالاد و سوپ استفاده کرد. آشپزهای حرفهای از این گل «ژله» هم تولید می کنند.
گـــل کوکب
گلبرگهای کوکب در سالاد، در کنار ماهی و حتی در نوعی دسر انگلیسی نیز استفاده می شوند.
گـــل داوودی
از گل داوودی میتوان در پخت نان، سوپ و انواع «فوندو» استفاده کرد.