شیر
اگر موقع جوشاندن شیر به ته ظرف چسبید و طعم سوخته گرفت، شیر را در ظرف دیگری بریزید و یک تکه نان به آن اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد. سپس از صافی رد کنید. با این عمل طعم سوختگی شیر از بین میرود.
سوپ شور
اگر سوپتان بیش از اندازه شور شده، برای از بین بردن آن درحالیکه غذا روی حرارت است مقداری سیبزمینی داخل آن بریزید.
کندن کاغذ
اگر کاغذی به لوازم چوبی منزلتان چسبیده برای برطرف کردن آن، بهجای استفاده از وسایل نوکتیز، بهترین کار این است که روی کاغذ را چند قطره روغن بریزید و بگذارید لحظهای بماند. سپس با پارچه نرمی آن را بمالید تا کاغذ کاملاً از چوب کنده شود.
نان بیات
اگر تعداد نانهایی که خریدهاید زیاد است و فریزرتان هم جای کافی ندارد، برای جلوگیری از بیات شدن آن، قبل از اینکه درون سفره بگذارید، نانها را داخل یک دستمال نمدار قرار دهید و چند حبه قند داخل سفره بگذارید و بعد نانها را درون سفره بچینید. فقط دقت کنید که روز بعد باید قندها را عوض کنید. با این عمل نانهای شما چند روزی تازه و قابل استفاده میماند.
آش چرب
اگر آش یا سوپی تهیه کردهاید که به نظرتان خیلی چرب میآید، برای کمتر شدن چربی آن، دو روش دارید: یکی اینکه، چند برگ کاهو وارد سوپ و یا آش بکنید و بلافاصله بیرون بکشید. با این عمل هر برگ مقداری از مواد چربی را به خود جذب میکند. روش دیگر این است که، سوپ یا آش را درون یخچال بگذارید، بعد از سرد شدن، چربی بهصورت یک ورقه سفت شده روی آش قرار میگیرد و به آسانی جدا میشود.
کپک رب
بیشتر مواقع باقیمانده ربهای درون قوطیها، کپک میزنند. برای جلوگیری از این وضعیت بهتر است، رب را درون یک ظرف شیشهای در دار بریزید و روی آن را یک لایه روغن آب کرده بریزید. این روغن پس از منجمد شدن، مانع رسیدن هوا به سطح رب میشود و از کپک جلوگیری میکند.
گردوی تازه
معمولاً خوردن گردوی تازه بسیار لذیذ است اما سیاه شدن دستها بعد از پوست کندن گردو افراد را از این کار فراری میدهد. برای حل این مشکل هنگامیکه گردو را پوست میکنید، بعد از آن با برگهای خود گردو دستهایتان را پاک کنید تا کمی از این مشکل رهایی یابید.
زنگ زدگی
برخی از اشیاء آهنی بعد از مدتی زنگ میزنند، برای از بین بردن این مشکل میتوانید موم و نمک را روی زنگزدگی بریزید و بعد با دستمال آن محل را پاک کنید تا آثار زنگزدگی از بین برود.