آشپزباشی- دكتر نگار بهروز
مواد لازم كرم دست
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
گلاب دوسوم پیمانه
ژله آلوورا یكچهارم برگ بزرگ
روغن آواكادو یكدوم پیمانه
روغن جوانه گندم یكدوم پیمانه
روش تهیه كرم دست
جوش شیرین را در گلاب حل كنید.
سپس ژله آلوورا را از داخل برگ خارج كرده و به تركیب اضافه كنید (یكچهارم برگ را جدا كنید، پوست 2 طرف آن را با چاقو بردارید. ژله وسط آن را خارج كرده سپس آن را زیر آب، آبكشی كنید و سپس در مخلوطكن بریزید تا تركیبی یكدست ایجاد شود).
سپس روغنها را به آن اضافه نمائید.
تركیب بهدست آمده را میتوانید در یك ظرف دربدار قرار داده و به مدت 4 ماه در یخچال نگهداری كنید.