Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:23

گل های زیبا از بادمجان های رنگی زینتی

گل های زیبا از بادمجان های رنگی زینتی

در اینجا روش تهیه گل‌های جذاب و شگفت‌انگیز از بادمجان‌های رنگی را به شما آموزش می‌دهیم. این گل‌ها بسیار ساده و فقط با چاقوی ساده تهیه می‌شوند و به غذاهایتان زیبایی می‌دهند.

آشپزباشی- نرگس ابراهیمی

 

بادمجان سبز

 وسایل مورد نیاز

چاقوی ساده و آب سرد

روش ساخت گل

این بادمجان زینتی، سفت می‌باشد. شما می‌توانید بادمجان را به 3 قسمت در نظر بگیرید و 3 گلبرگ روی آن ایجاد كنید.

در میان هر گلبرگ، 1 گلبرگ كوچك‌تر نیز درست كنید. حالا گلبرگ را از قسمت مركز بادمجان جدا سازید؛ به‌طوری كه قسمت ریشه‌ی آن وصل باشد.

اكنون گل‌های بادمجان را به مدت 1 ساعت در آب خیلی سرد قرار دهید. اینك برای تزئین غذا یا سالاد، می‌توانید از این گل‌ها استفاده كنید.

بادمجان رنگ زرد و سبز

 وسایل مورد نیاز

چاقوی معمولی و یك ظرف آب سرد

روش ساخت گل

این بادمجان زینتی، نرم است و كوچك. شما می‌توانید بادمجان را به طور چشمی، به چهار یا پنج قسمت در نظر بگیرید و 4 یا 5 گلبرگ روی آن ایجاد كنید.

حالا بار دیگر از وسط هر گلبرگ، یك گلبرگ كوچك‌تر را برش بزنید. اینك با نوك چاقو، گلبرگ‌ها را از مركز جدا كنید؛ به‌طوری كه انتهای گلبرگ به ریشه وصل باشد.

حالا گل‌هائی را كه تهیه كرده‌اید، در آب سرد قرار دهید؛ به‌طوری كه آب روی آن‌ها را بپوشاند. بعد از 1 تا 2 ساعت، خواهید دید كه گل‌های زیبائی تهیه كرده‌اید.

حالا برای تزئین دور غذا، می‌توانید از این استفاده كنید. 

بادمجان سفید و قرمز

 وسایل مورد نیاز

چاقوی ساده و آب سرد

روش ساخت گل

این بادمجان‌ها، مانند بادمجان معمولی می‌باشد ولی با رنگ‌های گوناگون.

بادمجان را از وسط نصف كنید و در هر قسمت، به دلخواه خود گلبرگ‌هائی ایجاد كنید تا به تعداد 7 تا 8 گلبرگ برسید.

حالا وسط آن‌ها را خالی كنید و با گوجه‌های زینتی تزئین نمائید. از هر عدد بادمجان، 2 عدد گل تهیه می‌شود.

شما می‌توانید در تزئین دور غذا یا سالاد از این گل‌ها استفاده كنید كه گل‌های بسیار زیبائی خواهد بود.

 

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟