مهندس حسن بنی هاشمی؛ مولف كتاب سبزیكاری در سطح كم
محل بومی آن آسیای صغیر و اروپای جنوبی بوده و از آنجا به سایر نقاط جهان راه یافته است.
گیاهی است چند ساله كه ارتفاع آن به یك متر نیز میرسد و در مقابل سرما مقاوم است.
این گیاه در آبوهوای سرد و مرطوب و در زمینهائی با خاك نیمه سنگین بازدهی بیشتری دارد.
به تدریج كه هوا گرم میشود، ساقههایش چوبی میشوند. متذكر میگردد این گیاه نسبت به زمینهای رسی كه آب نمیتواند در آن فرو رود، حساس میباشد.
در هنگام كاشت این نكته را در نظر داشته باشید. چنانچه در آب و هوای معتدل كاشته شود بازدهی بیشتری خواهد داشت.
طریقهی كاشت بذر آن همانند جعفری و گشنیز است. برای هر مترمربع 1/5 گرم بذر مرغوب كفایت مینماید.
فاصلهی بوتهها در كشت خطی یا ردیفی باید 15×35 باشد.
این گیاه را میتوانید در مناطقی كه زمستان چندان سردی ندارد در پاییز هم بكارید و در طول زمستان از محصول آن استفاده نمائید.
زمان برداشت شوید، آن را چند سانتیمتر بالاتر از خاك چیده تا بتواند ساقه و برگهای جدیدی ایجاد و رشد نماید.