آشپزباشی- مهندس حسن بنی هاشمی؛ مولف كتاب سبزیكاری در سطح كم
موطن اصلی این گیاه اروپای جنوبی و آسیای صغیر بوده است. بذر شاهی را میتوانید در نواحی معتدل ایران در فصلهای بهار و پاییز بكارید.
برای نتیجهی بهتر باید دقت نمائید كه به صورت متراكم بذر را كشت نكنید و بهتر است پس از رویش برای رشد بهتر و قوی شدن آن را تنك كنید.
توجه داشته باشید در موقع تنك كردن، زمین باید مرطوب باشد و گیاه از زمین اصطلاحاً كنده نشود و از سبزی تنك شده هر چند برگهای آنها لاغر و ضعیف باشند میتوانید جهت مصرف استفاده نمائید.
برای هر متر مربع 1/5 گرم بذر مرغوب كفایت میكند و همین متراژ چه در باغچه و چه در جعبه و گلدان برای تامین نیاز یك خانواده كافی است.