خرید میگو
به دلیل قابلیت فسادپذیری بالای میگو، حتماً آن را از فروشگاههای معتبر تهیه كنید.
اگر میگوی تازه را برای خرید انتخاب میكنید، سر آن را در اسرع وقت جدا نمائید (چون اولین قسمتی است كه در میگو فاسد میشود).
میگوهای تازه باید بدن سفتی داشته باشند كه به پوستهی آنها متصل باشد.
پوستهی میگوها باید بدون هرگونه لكه و خال سیاه باشد (زیرا این لكهها نشانه فساد گوشت میگو است).
پوستهی میگوها نباید زردرنگ بوده یا حالت شن مانند داشته باشد (این حالت نشانگر اضافه كردن ماده شیمیائی برای سفید كردن پوستهی میگو به آن است).
اگر میگوی منجمد میخرید، حتماً به علامت پروانهی بهداشتی، تاریخ تولید و انقضاء آن توجه كنید.
میگوی مرغوب باید بوی آب نمك ملایم (بوی آب دریا) بدهد. حتماً قبل از خرید، میگوها را بو كنید و درصورت داشتن بوی نامطبوع از خرید آنها خودداری كنید.
نگهداری میگو
از آنجائیكه غذاهای دریائی مانند ماهی و میگو نسبت به دما بسیار حساس هستند، نكتهی مهم در مورد نگهداری آنها، سرد نگهداشتن آنها است، بنابراین:
بعد از خرید میگو یا سایر غذاهای دریائی، در اسرع وقت آنها را به یخچال برسانید.
اگر قرار است میگو از زمان خرید تا رسیدن به یخچال مدت نسبتاً طولانی در خودرو بماند، یك كُلمن حاوی یخ در خودرو بگذارید تا از سرد ماندن و عدم فساد آن مطمئن شوید.
معمولاً دمای بیشتر یخچالهای خانگی كمی بالاتر از دمای ایدهآل برای نگهداری غذاهای دریائی است.
یك راه آسان و مطمئن برای رسیدن به دمای مناسب، بستهبندی خوب و قراردادن آنها در یك ظرف حاوی یخ و گذاشتن آن در سردترین جای یخچال است.
درضمن برای حفظ سرمای ظرف، روزانه 1 تا 2 بار یخ آن را عوض كنید. با این روش میگو به مدت 1 تا 2 روز در یخچال قابل نگهداری است، اما در اولین فرصت باید مصرف شود.
برای نگهداری طولانی مدت میگو، آن را به خوبی بسته بندی نمائید و حداكثر تا یكماه در سردترین جای فریزر نگهداری كنید.
برای یخزدائی میگو و خارج كردن آن از حالت انجماد، آن را در یك كاسهی آب سرد یا درون یخچال قرار دهید.
هرگز آن را در دمای اتاق یا با مایكروویو یخزدائی نكنید، چون این كار باعث از دست رفتن رطوبت و مواد مغذی میگو میشود.