تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
سیبزمینیهای مرغوب را برای سرخ كردن انتخاب كنید و قبل از پوست كندن آن را خوب بشوئید.
سپس پوست سیبزمینیها را بگیرید و به شكل مورد نظر خرد كنید و در آب سرد قرار دهید تا نشاستهاش جدا شود.
آنگاه سیبزمینیها را در صافی بریزید و روی هولهی آشپزخانه پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود.
حالا سیبزمینیها را در روغن داغ فراوان بریزید، قدری نمك بزنید و صبر كنید تا اندكی برشته شود.
اینك آن را به آرامی هم بزنید ولی مراقب باشید كه سیبزمینیها خرد نشوند و به هم نچسبند!
حال سیبزمینیهای سرخكرده را در صافی بریزید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
اگر بخواهید سیبزمینی را به عنوان دورچین غذا زودتر آماده و سرخ كنید؛ میتوانید هنگام پذیرائی یك بار دیگر آن را در كمی روغن سرخ كنید تا طراوت و تازگی بیشتری پیدا كند.