تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
مواد لازم
سیبزمینی مرغوب 1 كیلوگرم
زردهی تخممرغ 3 عدد
جوزهندی رنده كرده یكچهارم قاشق چایخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
پودر سوخاری به میزان لازم
پرك بادام به میزان لازم
روغن برای سرخ كردن به میزان لازم
روش تهیه
سیبزمینیها را بپزید، پوستشان را بگیرید و پوره كنید. چنانچه پوره آبدار بود، آن را در سینی بریزید و پهن كنید و ده دقیقه در فر داغ قرار دهید تا آبش تبخیر شود.
همینكه پورهی سیبزمینی خنك شد، زردههای تخممرغ، جوز هندی و نمك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه هر بار قدری از این مایه بردارید و مانند تصویر به شكلهای مختلف در آورید.
سپس آنها را در پودر سوخاری یا پرك بادام بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند.
یادآوری1: میتوانید تعدادی پفك را در پودر كنید و با پودر سوخاری مخلوط سازید تا سیبزمینیها خوشرنگتر شوند و یا مایه را به شكل دایرههای گردی به قطر 10 سانتیمتر در آورید و در روغن سرخ كنید.
یادآوری2: برای تهیهی سیبزمینی مكعبی شكل، از سیبزمینیهای درشت استفاده كنید و مربعی به اندازهی 4 سانتیمتر از وسط سیبزمینی فراهم سازید.
سپس با كارد تیز از هر طرف شكافی به عمق 1 سانتیمتر ایجاد كنید و قسمتهای بریده شده را (مطابق شكل) جدا نمائید.
حالا مكعبهای سیبزمینی را بخارپز كنید و یا در روغن فراوان سرخ نمائید.