تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
سرطالبی سفت و مناسبی را ببرید و تخمههایشان را درآورید و درون طالبی را با میوههای دلخواه پر كنید.
اینك یك سیخ چوبی برداید و مقداری میوه در آن فرو كنید. سپس به كمك این سیخ سر طالبی را به بدنهی آن وصل كنید.
طالبی سفت و مناسبی را بردارید و با وسیلهی مخصوص برشهائی به شكل هفت و هشت رویش ایجاد كنید.
به گونهای كه طالبی به دو قسمت مساوی تقسیم شود حال تخمههای داخل طالبی را درآورید و میوهی دلخواهتان را درون طالبی بریزید.
طالبی را مانند شكل ببرید و با قاشق مخصوص توپهائی از آن درآورید و درون طالبی بریزید و با میوه و ژله بیارائید.
طالبی سفت و مناسبی را بردارید. سر طالبی را به قطر 4 سانتیمتر ببرید و درون آن را با قاشق خالی كنید و كاملا تمیز نمائید.
حالا درونش را با ژله پر كنید و قسمت بریده شده را رویش بگذارید.
طالبی را در ظرفی ثابت نگه دارید و به مدت یك شب در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.
اینك طالبی را برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.