Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 17:18

خوراك سیب زمینی با چهار سس پيشنهادی

خوراك سیب زمینی با چهار سس پيشنهادی

روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه سیر و تره‌فرنگی را بیفزائید و تفت دهید تا تره‌فرنگی نرم شود. سپس پوره‌ی گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی و شكر را نیز درون همان تابه بریزید.

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

مواد لازم برای 4 نفر

سیب‌زمینی 18 عدد (720 گرم) كوچك 

روش تهیه

روش آماده‌سازی سیب‌زمینی: سیب‌زمینی را در آب جوش، در مایكروویو و یا در فر بپزید تا نرم شود. آن‌گاه سیب‌‌زمینی‌های پخته را با هر كدام از سس‌های فراهم كرده میل كنید. 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس گوجه‌فرنگی

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده 2 حبه

تره‌فرنگی خرد كرده 1 ساقه‌ی كوچك (200 گرم)

پوره‌ی گوجه‌فرنگی 425 گرم

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

شكر 1 قاشق چایخوری

اُرگانو 1 قاشق چایخوری

ریحان خرد كرده 2 قاشق سوپخوری 

روش تهیه‌ی سس گوجه‌فرنگی

روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه سیر و تره‌فرنگی را بیفزائید و تفت دهید تا تره‌فرنگی نرم شود.

سپس پوره‌ی گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی و شكر را نیز درون همان تابه بریزید و به مدت تقریبی 5 دقیقه، سس را بپزید تا قدری غلیظ شود. اینك ارگانو و ریحان را به سس بیفزائید و آن را از روی حرارت بردارید. 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس ماست و سبزی

ماست 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

خامه‌ی صبحانه 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

تره‌ی خرد كرده یك‌چهارم پیمانه

گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

سس فلفل شیرین 2 قاشق چایخوری

روش تهیه‌ی سس ماست و سبزی

همه‌ی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس قارچ

كره 30 گرم

پیازچه‌ی خرد كرده 3 ساقه

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 200 گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز، خرد كرده  یك نصفه (75 گرم)

خامه 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

قرص عصاره‌ی مرغ، پودر كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

آویشن 1 قاشق چایخوری

رزماری یك‌دوم قاشق چایخوری 

روش تهیه‌ی سس قارچ

كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه پیازچه، قارچ و فلفل‌دلمه‌ای را درون تابه بریزید و در كره تفت دهید تا پیازچه و قارچ نرم شود.

سپس خامه و قرص عصاره‌ی مرغ را بیفزائید و به مدت تقریبی 5 دقیقه یا تا زمانیكه سس غلیظ شود، آن را بپزید. حالا آویشن و رزماری درون سس فراهم كرده بریزید و آن را از روی حرارت بردارید. 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس پِستو

برگ ریحان 1 پیمانه

دانه‌ی صنوبر بو داده 40 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

سیر له كرده 1 حبه

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان رنده كرده 20 گرم (یك چهارم پیمانه)

خامه 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

آب 1 قاشق سوپخوری 

روش تهیه‌ی سس پستو

ریحان، دانه‌ی صنوبر و سیر را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد پوره شوند.

آن‌گاه همچنان‌كه دستگاه روشن است، روغن را كم‌كم به مخلوط پوره كرده بیفزائید تا مایه‌ی یكدستی به دست آید.

سپس پنیر را بیفزائید و مخلوط كنید و در آخر خامه و آب را درون سس بریزید و مخلوط كنید.

 

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟