شما میتوانید این روغنهای معطر را تهیه كنید، در شیشههای زیبا بریزید و به دوستان و آشنایان خود هدیه بدهید. میتوانید از انواع روغن همچون روغن گردو، فندق و انواع روغن مایع برای معطر كردن استفاده كنید.
اما بهترین نوع روغن برای این كار، روغن زیتون بدون بو است. روغن معطر را میتوانید همراه سالاد، پاستا و خوراك استفاده كنید. روی شیشهی روغنهای معطر را برچسب بزنید تا بدانید كه كدام شیشه چه عطری دارد.
روغن معطر با زنجفیل، سیر و پیاز
تركیب این مواد با روغن، غالباً یكی از طعمهای سهگانه در سبك و روش پختو پز شرقی است كه برای تهیهی انواع خوراك با ماهی و مرغ مناسب است.
برای تهیهی 500 میلیلیتر (2 پیمانه) روغن معطر؛ یك تكهی 6 سانتیمتری زنجفیل تازه را بردارید و پوستش را بگیرید. سپس آن را خرد كنید و درون شیشههای مناسبی محتوی روغن مایع بریزید.
آنگاه 2حبه سیر با پوست و 3 عدد پیاز پوست كندهی ریز را نیز به روغن بیفزائید. حالا در شیشه را ببندید و روغن معطر را به مدت 2 هفته در جای خنك و تاریك نگه دارید.
اكنون روغن را صاف كنید و در شیشهی تمیز و مناسبی بریزید. مطمئن شوید كه روغن كاملاً معطر شده باشد! چنانچه روغن به اندازهی كافی معطر نبود، یك هفتهی دیگر آن را در جای خنك و تاریك نگه دارید و بعد به مصرف برسانید.
روغن معطر با سیر و ادویه
برای تهیهی 600 میلیلیتر روغن معطر؛ شیشهی مناسب و تمیزی را با روغن زیتون پر كنید. آنگاه پوست یك حبه سیر درشت را بگیرید و آن را دونیم كنید و به روغن بیفزائید.
سپس 3عدد فلفل قرمز تند (چیلی)، 1قاشق چایخوری تخم گشنیز، 3 دانهی فلفل سفید، 6 دانهی فلفل سیاه و 2 عدد برگ بو نیز درون روغن بریزید.
حالا در شیشه را محكم ببندید و 2 هفته در جای خنك و تاریك نگه دارید.
چنانچه پس از گذشت این مدت روغن به اندازهی كافی معطر نبود، یك هفتهی دیگر، آن را كنار بگذارید تا كاملاً معطر شود.
همچنین میتوانید شیشهی محتوی روغن معطر را در بستهبندی زیبائی بپیچید و به دوستانتان هدیه بدهید.
یادآوری: میتوانید از این روغن معطر در تهیهی انواع سالاد، سس و خوراك استفاده كنید.