تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
برای سبز كردن گندم؛ 220 گرم گندم را 30 دقیقه در آب بخیسانید و درون ظرفی به قطر 25 سانتیمتر بریزید.
آنگاه رویش را با پارچهی تنزیب بپوشانید و روزی دوبار با اسپری، آب بپاشید.
پس از 4 روز كه گندم جوانه زد، پارچه را از رویش بردارید و روزی دوبار روی سبزه آب بپاشید.
مراقب باشید كه آب اضافی در ظرف سبزه جمع نشود! زیرا در این صورت، سبزه كپك میزند! بهتر است.
سبزه را در دمای محیط و در معرض نور غیر مستقیم قرار دهید تا پس از حدود 5 روز سبزه بلند شود.