مهندس حسن بنی هاشمی، مولف كتاب سبزیكاری در سطح كم
موطن اصلی این گیاه اروپا و آسیای غربی میباشد و از آنجا به سایر كشورهای جهان راه یافته است. باقلا گیاهی است یكساله و محصول فصل خنك است.
بوتههای جوان حتی در سرمای پایینتر از 5 درجه سانتیگراد نیز مقاوم هستند. گرمای زیاد باعث كاهش گل و میوه آن میشود و بادهای شدید و خشك به آن صدمه میزند.
از كاشت آن در خاكهای رسی خودداری كنید زیرا زمینهای شنی برای كاشت این گیاه مناسبتر است و به آب زیادی نیاز دارد.
بذر آن را در عمق 5 سانتیمتری و فاصلههای 10 سانتیمتری از هم میكارند. فاصله ردیفهای آن بین 40 تا 60 سانتیمتر بوده و باید دو عدد بذر را با هم در یك حفره كاشت.
بهتر است زمانیكه دانههای آن شیری هستند اقدام به برداشت آن كنید.
مهمترین آفات و بیماریهای آن شته سیاه باقلا، سوسك باقلا، زنگ باقلا، بیماری لكه سیاه برگ باقلا و بیماری لكه قهوهای برگ و غلاف میباشد.