تحریریه آشپزباشی
مواد لازم
لیموی درشت 2 عدد
ظرف بلوری مربع به ارتفاع تقریبی 15 سانتیمتر
برگ اسپاراكوس به میزان لازم
اسفنج 1 تكه
گل داوودی 2 دسته
لیموها را به ضخامت یك سانتیمتر ببرید و مانند عكس در دیواره ظرف بچینید. حالا ظرف را با برگ اسپاراكوس پر كنید.آنگاه اسفنج را در ظرفی حاوی آب سرد بگذارید تا كاملا آب را به خود جذب كند.
سپس اسفنج را به ضخامت 3 سانتیمتر و به اندازه ظرف ببرید و درون ظرف جای دهید. ساقهگلها را به اندازه دلخواه كوتاه كنید و به شكل زیبائی درون اسفنج جای دهید. جاهای خالی را نیز با برگ اسپاراكوس پر نمائید.