تحریریه آشپزباشی
تزیین طالبی
برای تزیین طالبی به یك طالبی سفت و گرد نیاز دارید. ابتدا دور قسمت بالای طالبی را یك گلبرگ كم عمق به شكل بیضی نوك تیز درآورید. برش اول گلبرگ از سمت راست و قرینه آن، از سمت چپ انجام شود تا وسط گلبرگ به حالت گودی ملایمی درآید. آنگاه به فاصله چند میلیمتر، گلبرگهای بعدی را ایجاد كنید؛ بهگونهای كه همه گلبرگها یك اندازه باشد. سپس مطابق گلبرگهای دور اول، برشها را در بین گلبرگهای دور دوم ایجاد كنید. در دور سوم، برشها را به صورت نیمدایره ایجاد كنید و با ایجاد مرز جداساز، قسمتهای اضافی را جدا نمائید. حالا قسمت حكاكی شده را از كل طالبی جدا كنید و داخل قسمت پائین طالبی را به وسیله اسكوپ، به صورت توپ درآورید.