Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:50

ايده های نوين سبزی آرائی

ايده های نوين سبزی آرائی

آراستن میز غذا یكی از زیباترین هنرهای هر كدبانوی ایرانی‌ است و پرداختن به آن با بهره‌ گرفتن از سبزی‌های رنگارنگ و زیبا، بسیار دلپذیر و خوشایند است. با صرف اندكی وقت، سلیقه و هزینه‌ی اندك می‌توانیم شكوه و زیبائی میز غذایمان را دو چندان كنیم.

آراستن میز غذا یكی از زیباترین هنرهای هر كدبانوی ایرانی‌ است و پرداختن به آن با بهره‌ گرفتن از سبزی‌های رنگارنگ و زیبا، بسیار دلپذیر و خوشایند است.

بی‌تردید با صرف اندكی وقت، سلیقه و هزینه‌ی اندك می‌توانیم شكوه و زیبائی میز غذایمان را دو چندان كنیم.

از این‌رو با ارائه‌ی ایده‌های نوین و كاربردی در زمینه‌ی آرایش انواع سبزی همچون ترب، گل‌كلم، كلم قرمز و غیره به آموزش برخی از آنها می‌پردازیم.

امید است مورد توجه و پسندتان قرار بگیرد.

ترب سفید و مناسبی را بردارید و از درازا دو قسمت كنید و اندكی درونش را خالی كنید.

آن‌گاه با مخلوط‌ زیتون، خیارشور، شور بامیه، فلفل دلمه‌ای، براكلی و گل كلم بخارپز داخل ترب را پر كنید و با برش‌های تخم‌مرغ آبپز بیارائید.

برش نازكی از روی كدو بردارید ولی آن را جدا نكنید!

آن‌گاه مطابق شكل آن را بیارائید و با هویج، براكلی، گل كلم بخارپز، فلفل دلمه‌ای، شور بامیه، خیارشور و تخم‌مرغ پر كنید و به شكل زیبائی تزئین نمائید.

 

نظر شما در مورد این سبزی آرائی چیست؟