Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:08

خوش طعم کردن غذا با راهکارهای ساده (1)

خوش طعم کردن غذا با راهکارهای ساده (1)

اگر می‌خواهید گوشت قرمز یا مرغ را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی ‌زردچوبه تفت دهید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می‌کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی‌دهد.

 تحریریه آشپزباشی

 

 

خوش طعم کردن گوشت 

برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می‌خواهید کبابی کنید یا خورشی یا استیک! 

1- برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی، پیش از طعم‌دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی‌ باز و نرم کنید و از ۳ ساعت قبل در کیوی رنده شده، فلفل قرمز و ماست بخوابانید. این روش تنها مختص رستوران‌ها نمی‌باشد. شما نیز می‌توانید در منزل خود آن را تجربه کنید. 

2- گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آبلیمو، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و كمی نمک قرار دهید. 

3- اگر می‌خواهید گوشت قرمز یا مرغ را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی ‌زردچوبه تفت دهید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می‌کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی‌دهد.

4- ساقه کرفس، برگ بو و فلفل دلمه‌ای عطر بسیار خوبی به مرغ پخته می‌دهند. 

5- اگر قصد تهیه استیک یا حتی گوشت کبابی را دارید، می‌توانید از پودر قهوه نیم‌کوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، كمی نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌ای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعم‌دار کردن گوشت‌های استیک و کبابی است. 

6- راه دیگر برای بهتر شدن عطر و طعم گوشت استیکی آن است که آن را از روز قبل در مخلوطی از سرکه، روغن کنجد، كمی نمک، كمی فلفل قرمز، فلفل دلمه‌ای و برگ کرفس خام و حتی کمی آب گوجه فرنگی بخوابانید.

7- برای پختن هریک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد! 

8- گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند. 

9- پس از اینکه تکه‌های مرغ را با آب و کمی ‌نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخ شده و یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده کمی‌تفت بدهید و روی مرغ‌ها بریزید. سپس اجازه دهید تکه‌های مرغ طعم‌دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند. 

10- ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه از بهترین طعم دهنده‌ها به گوشت ماهی است. 

خوش طعم کردن سویا 

با اینكه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است، اما بیشتر خانواده‌ها طعم و مزه آن را نمی‌پسندند.

برای خوشمزه كردن سویا به نكات زیر دقت كنید 

1- ابتدا سویا را در مقدار لازم آب گرم خیس كنید و یكی دو بار آب آن را عوض كنید. وقتی سویا نرم شد، آن را در صافى بریزید تا آب آن كاملا گرفته شود. سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ كنید و به آن ادویه، نمك و رب گوجه فرنگى را اضافه كنید.

حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید. در این مرحله 2 قاشق غذاخورى آبغوره را نیز به مواد اضافه كنید اندكى صبر كرده و یك استكان آب به این مخلوط اضافه كنید. در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزد. حالا سویاى شما مزه‌دار شده است. این را به ماكارونى یا خوراك می‌توانید اضافه كنید. 

2- علاوه بر روش فوق می‌توان پروتئین سویا را با مایعی تشكیل شده از سس گوجه فرنگی و شیر مخلوط كرده كه طعم بهتری پیدا كند و سپس آن‌ را با مقداری گوشت مخلوط نمود. 

3- در همبرگر، كوفته، سس اسپاگتی و ماكارونی یا لازانیا، می‌توان نیمی ‌از گوشت مصرفی را با پروتئین سویا جایگزین کرد. 

خوش طعم كردن نودل

نودل یکی از غذاهای مورد علاقۀ بسیاری از بچه‌های بدغذاست. شما می‌توانید به سادگی ارزش تغذیه‌ای آن را با افزودن کمی ‌کنجد بودار و پختن آن در آب مرغ یا آب گوشت  کم چربی بالا ببرید و با این کار طعم بهتری هم به آن بدهید.

خوش طعم كردن شامی 

اگر مقداری از برنج مهمانی شب گذشته تان باقی مانده است، اصلا نگران نباشید. شما می‌توانید یک لیوان برنج پخته را خوب بکوبید و با کمی‌گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده آن را مخلوط کنید و پس از افزودن ادویه و سبزی‌های معطر، یک شامی ‌بسیار خوشمزه سر میز غذا سرو کنید...

 

 

برای خواندن بخش دوم - خوش طعم کردن غذا با راهکارهای ساده - اینجا کلیک کنید.

نظر شما در مورد این غذا چیست؟