Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:51

كلم‌ پلو شيرازی | طرز تهیه کلم پلو شیرازی

كلم‌ پلو شيرازی | طرز تهیه کلم پلو شیرازی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كلم‌ پلو شيرازی | طرز تهیه کلم پلو شیرازی

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت چرخكرده 350 گرم

پياز رنده كرده يك عدد متوسط

نمك و فلفل به ميزان لازم

زردچوبه يك‌دوم قاشق چايخوری

زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری

روغن به ميزان لازم

برنج 600 گرم (4 پيمانه)

كلم برگ خرد كرده  700 گرم

سبزی خرد كرده 300 گرم

(تره، شويد، ريحان و ترخون) 

كره 100 گرم

طرز تهیه كلم‌ پلو شيرازی | روش پخت کلم پلو شیرازی

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت، پياز، نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران را در كاسه مناسبی بريزيد و ورز دهيد. آن‌گاه قدری روغن در تابه بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد.

از مخلوط فراهم كرده كوفته قل قلی درست كرده و در روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد. حالا برنج خيسانده را بپزيد و آبكش كنيد. سپس كلم را در روغن تفت دهيد تا طلایی شود.

اينك سبزی را اضافه كرده و از روی حرارت برداريد. حالا كوفته‌ها را به مخلوط كلم بيفزائيد و در قابلمه مناسبی كه قدریروغن ريخته‌ايد مخلوط كلم و سبزی را با چلو لايه به لايه بريزيد و به مدت تقريبي 45 دقيقه دم كنيد.

در انتها كره را روی پلو بريزيد و برای پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد و با پلو زعفرانی بيارائيد.

يادآوری: از آنجایی كه كلم را تفت داده‌اید، در هنگام  افزون كره به پلو دقت كنيد تا كلم پلو خیلی چرب نشود.

برچسب ها: انواع پلوآشپزباشیاعظم گلزارمنشکلم پلوکلم پلو شیرازیسایت آشپزیطرز تهیه کلم پلو تعداد بازديد: 5159 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است