Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:40

تارت تره فرنگی کاراملی

تارت تره فرنگی کاراملی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

روغن زیتون   2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده   2 عدد

تره فرنگی خرد کرده    3 ساقه

پودر آویشن    1 قاشق چایخوری

پنیر ریکوتا     400 گرم(2 پیمانه)

پنیر پارمسان   25گرم(یک سوم پیمانه)

تخم مرغ     1 عدد

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت

آرد  200  گرم

کره سرد 100 گرم

نمک یک دوم قاشق چایخوری

ماست 2-3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن زیتون را در تابۀ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.آن گاه پیاز و تره فرنگی را بیفزائید و تفت دهید.

حالا آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید قدری سرد شود.

سپس آویشن،پنیر ریکوتا،پنیر پارمسان و زردۀ تخم مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

اینک فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

حالا خمیر را روی سطح کار به ضخامت 5 میلیمتر پهن کنید و با کاتر به قطر 20 سانتیمتر قالب بزنید.

اکنون قدری از مواد را به شکلی وسط خمیرها قرار دهید که از اطراف 4 سانتیمتر خالی باشد.

سپس خمیرها را روی مواد بشکلی برگردانید که چین بخورد و مواد در وسط دیده شود.

اینک سفیده تخم‌مرغ را رویشان بمالید و سینی فر را به مدت تقریبی 35 دقیقه در قرار دهید  تا تارت‌ها را بپزند.

آرد، کره خرد کرده و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید.

 آن‌گاه ماست را آرام آرام بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا دستگاه را خاموش کنید و خمیر را جمع کرده در کیسه فریزر قرار دهید و آن را 30 دقیقه استراحت دهید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشتارت تره فرنگیروش تهیه تارت تره فرنگیتارت تره فرنگی کاراملیمواد لازم برای تهیه تارت تره فرنگیانواع غذا با تره فرنگی تعداد بازديد: 876 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است