Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 17:01

سالاد سیب‌زمینی اسپانیائی

سالاد سیب‌زمینی اسپانیائی

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 سیب‌زمینی پخته 4 عدد

 

هویج پخته 1 عدد

 

تخم‌مرغ آبپز 2 عدد

 

كنسرو ماهی تن 1 قوطی 180 گرمی

 

نخود فرنگی پخته 160 گرم

 

سس مایونز 80 میلی‌لیتر  (یك سوم پیمانه)

 

زعفران حلكرده 1-2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌ بلدرچین پخته 12 عدد

تحریریه ماهنامه آشزباشی- سحر سامانی

 

پوست سیب‌زمینی‌ها، هویج و تخم‌مرغ‌ها را بگیرید و ریز خرد كنید. آن‌گاه ماهی تن و نخودفرنگی را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و در یخچال نگه دارید.

حالا سس مایونز را به سالاد سیب‌زمینی بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون قدری از سالاد را در ظرف دیگری بریزید و آن را پوره كنید. سپس زعفران را بیفزائید تا زردرنگ شود.

حالا سالاد سیب‌زمینی را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را صاف كنید و با سس مایونز بپوشانید. اینك پوره سالاد را در قیف یكبار مصرف بریزید و نوكش را قیچی كنید و روی سالاد را به شكل لانه پرنده، بیارائید.

سپس سالاد را در یخچال نگه دارید و هنگام مصرف تخم بلدرچین پخته را در لانه‌، بگذارید.

یادآوری: برای پختن تخم بلدرچین، آنها را در ظرفی حاوی آب قرار دهید و 4دقیقه بجوشانید تا بپزد.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالاد سیب‌زمینی اسپانیائیسالاد سیب زمینیسالاد اسپانیاییانواع سالاد تعداد بازديد: 1380 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است